Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/2

U stvarima srca nam je teško da se orijentišemo ka razumu i da mudro postupamo, ali ako mislimo da sa nekim provedemo život, treba da budemo sigurni da je u pitanju osoba koja nam odgovara. To ćemo lakše odrediti ako postavimo sebi neka pametna pitanja.

Zašto smo zajedno? Da li svog partnera volite i poštujete takvog kakav je, imate o njemu dobro mišljenje i sviđa vam se kao osoba i kao muškarac, ili ste prihvatili i prigrlili taj odnos i tog čoveka zato što smatrate da ne zaslužujete bolje, zato što ste finansijski zavisni, ili se plašite se da ćete ostati sami?

Da li vidite zajedničku budućnost? Boravak u sadašnjem trenutku je ono što daje intenzitet odnosu i to može da bude vrlo uzbudljivo i dinamično. Ali, da li možete da vidite zajedničku budućnost? Gde ste vas dvoje za pet, deset, dvadeset godina? Da li stremite istim vrednostima i ciljevima?

View this post on Instagram

Can't get over these two 😍

A post shared by Kierstin Jones Photography (@kierstinjones) on

Imate li puno povrenje u svog partnera? Poverenje je osnova dobre veze i ako ne možete da budete sigurni u svog partnera, ako imate neke sumnje u njegovu ispravnost, njegov rezon i ponašanje, ne možete da se oslonite na njega i ne verujete da je u stanju da u svakom trenutku donese najbolju odluku, možda treba da posumnjate i u kvalitet vaše veze.

Da li imate u vezi dovoljno samostalnosti i slobode? Lepo je da sve radite zajedno i da najviše volite društvo partnera, ali potrebno je da možete i umete da uživate i bez partnera, u sadržajima koje delite sa prijateljima, u samoći i nezavisnosti. Osim što je potrebno da možete da se oslonite na partnera, najvažnije je da možete uvek da se oslonite sami na sebe.

Editors choice