Kako pronaći srodnu dušu, pitanje je mnogih. Kažu da se srodna duša ne prepoznaje, već oseća, a na nama je da vas uputimo na nekoliko očiglednih znakova da on jeste ljubav tvog života.

Ponekad se desi da vi pronađete osobu za koju mislite da je vaša srodna, ali ta osoba ne uzvraća istom merom ili ne deli iste emocije.

Za sve one koji ne osećaju da je njihov ljubavni partner takođe srodna duša, treba se zapitati da li je to što imate ljubav ili kompromis? Ne treba rasuđivati o ovoj veoma važnoj stvari na osnovu jedne ili dve činjenice. Treba dobro razmisliti i proći razne životne situacije. Najgore što vam se može desiti je da ste tu osobu precenili ili da ona postoji samo u vašoj glavi.

Hemija koja ne nestaje!

Srodna duša, mala reč, a ogroman smisao. Još od malih nogu maštamo o princu na belom konju i sanjamo o srećnom životu. Ne osvrćemo se mnogo na propratne stvari koliko na to da li je on čovek naših snova. Iako ste možda čuli da je privlačnost prolazna, to nikako nije istina ukoliko ste sa osobom koja vas privlači, a spaja vas strast koja gori kad god se vidite.

Slika 134 Da li je on tvoja srodna duša?

Strast je naša veća od planina

Govorite jedno drugom stvari koje nikome ne otkrivate

Nema većeg zadovoljstva nego pronaći u osobi koju voliš prijatelja. On će znati sve tvoje tajne, a ti ćeš uvek u njemu videti ruku spasa.

Slika 225 Da li je on tvoja srodna duša?

Podeli sa njim svoje mišljenje, strahove i snove

Comments