Kako smršati? Da li vam je za to potreban tim stručnjaka, profesionalaca, doktora, psihologa, “zabranjivača” slatkiša i profesionalnih bušača kašike? Pa, zavisi. Recept je kod svih drugačiji. U principu samo je važno da se zna šta kod koga pali.

Počnimo od prve stvari i rečenice koja vas više tangira. “Ako smršam izgledaću mnogo lepše, moći ću da obučem šta god poželim, sve će mi lepo stajati, bolje ću se osećati i biću srećnija” ili “Ako ne smršam ostaću zauvek ovako ružna, popunjena, niko me neće hteti, svi će me omalovažavati”. I zbog koje ti rečenice krećeš da treniraš? 

Mnogo je rečenica u našim glavama koje nas sputavaju i da krenemo da treniramo. Instagram koliko god toga da nam je pozitivnog doneo u vezi sa ovom temom, doneo je i neke nove standarde, koje mi možda i ne možemo da ispunimo!

Poznata australijska fitnes Instagramerka Kayla Itsines osmislila je aplikaciju koja može pomoći mnogim devojkama da ostanu motivisane i istrajne u svojoj nameri da smršaju. Njena aplikacija nosi naziv Sweat i košta nešto malo više od 100 dolara. 

Proveravamo da li je ova aplikacija vredna pažnje i novca, pre svega.

Aplikacija nudi mnogo programa 

Dobra stvar kod ove aplikacije jeste što nudi baš mnogo fitnes programa. Većina devojaka će i dalje ostati da vežba kod kuće, tako da pre svega postoji program za to. Zatim, postoji i fitnes program za one devojke koje žele da kombinuju kućne vežbe i vežbe u teretani. Zatim, postoje i posebne vežbe koje uključuju samo tegove ili određene grupe mišića. Takođe, aplikacija je prilagođena onim ženama koje žele da smršaju nakon trudnoće, za one žene koje žele da rade na povećanju mišićne mase. Postoji i mogućnost zakazivanja, ali i jednokratnih izazova. Dakle, Sweat App zaista nudi mnogo opcija, tako da je to jedan plus za ovu aplikaciju.

Comments