Navikli smo da u Holivudu i ono što nije normalno, bude normalno. Ovaj grad pun je neobičnih parova, tako da mi i nije čudno da poznati ne mare za centimetre – bar kada je u pitanju visina njihovih partnerki. Da li je ovo još jedan od mnogih trendova koji diktira grad snova ili ovim parovima centimetri stvarno nisu bitni?!

Dženet Džekson (Janet Jackson) visoka je 168 cm, a njena jača polovina Džermejn Dupri (Jermaine Dupri) sa svojih 160 cm niži je od nje čitavih osam centimetara.

SLIKA 1 Razlika od 8 cm jo  vi e je izra ena zbog peva icine ljubavi prema visokim  tiklama. Da li je visina zaista važna?

Razlika od osam centimetara još više je izražena zbog pevačicine ljubavi prema visokim štiklama

Poznati roker Mik Džeger (Mick Jagger) visok je 177 cm. Rekli biste da nije tako nizak, ali kada pored njega ugledate njegovu dugogodišnju devojku, kreatorku i manekenku L’Vrin Skot (L’Wren Scott) koja ima neverovatnih 190 cm, ne možete da se ne nasmejete.

SLIKA 2 On je Majk D eger i njemu je razlika od 12 cm skroz normalna. Da li je visina zaista važna?

On je Mik Džeger i njemu je razlika od 12 cm skroz normalna

Kantri muzičar Kit Urban (Keith Urban) ima prosečnu visinu od 178 cm. Njegova žena, glumica Nikol Kidman (Nicole Kidman) je samo tri centimetra viša od svog dragog, ali ta razlika deluje mnogo veće, jer Nikol obožava visoke potpetice.

SLIKA 3 Kit se pomirio sa  injenicom da Nikol voli visoke  tikle i razlika u visini im ne smeta Da li je visina zaista važna?

Kit se pomirio sa činjenicom da Nikol voli visoke štikle i razlika u visini im ne smeta

Kler Grent (Clare Grant), žena glumca Seta Grina (Seth Green) čija visina iznosi 162 cm, viša je od svog dragog za osam centimetara. Njima razlika u visini ne smeta, ali slike na kojima su zajedno i nisu tako laskajuće.

SLIKA 4 Set ima divan pogled na  enino poprsje tako da mu razlika ne smeta. Da li je visina zaista važna?

Set ima divan pogled na ženino poprsje, tako da mu razlika ne smeta

Najpoželjniji neženja Džordž Kluni (George Clooney) i njegova devojka Stejsi Kejbl (Stacy Keible) pored dobrog izgleda dele i razliku u visini od pet centimetara. On je visok 178 cm.

SLIKA 5 Najp eljnijem ne enji razlika u visini ne predstavlja problem Da li je visina zaista važna?

Najpoželjnijem neženji razlika u visini ne predstavlja problem

Glumac Majkl Foks (Michael J. Fox) visok je svega 162 cm, a njegova supruga Trejsi Polan (Tracy Pollan) visoka je 173 cm. Brak im traje već 23 godine, a imaju i četvoro dece, što je pokazatelj da visina stvarno nije bitna.

SLIKA 6 Razlika od 11 cm nije bio problem za 23 godine braka i  etvoro dece Da li je visina zaista važna?

Razlika od 11 cm nije bio problem za 23 godine braka i četvoro dece

Tajkun Formule 1 i bilijarder Barni Eklston (Bernie Ecclestone), mali je čovek i visok je svega 157 cm, ali to ne znači da ne može da ima visoku suprugu (čitaj bivšu suprugu). Slavica Eklston (Slavica Ecclestone), bivši model, visoka je 184 cm, što znači da je od svog dragog viša čitavih 27 cm.

SLIKA 7 Eklston je razliku od 27 cm prevazi ao debelim nov anikom. Da li je visina zaista važna?

Eklston je razliku od 27 cm prevazišao debelim novčanikom

Francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) veoma je osetljiv po pitanju svoje visine koja iznosi 165 cm. Njegova prelepa supruga Karla Bruni (Carla Bruni) viša je od njega osam centimetara i zbog toga Karla često nosi ravnu obuću kada je sa suprugom u javnosti.

SLIKA 8 Predsedniku smeta razlika od 8 cm i zbog toga Karla  esto nosi ravnu obu u Da li je visina zaista važna?

Predsedniku smeta razlika od osam centimetara i zbog toga Karla često nosi ravnu obuću

Pevač i tekstopisac Rod Stjuart (Rod Stewart) i nije tako nizak za muškarca. Visok je 177 cm, ali i pored toga niži je osam centimetara od svoje supruge Peni Lankaster (Penny Lancaster) koja je visoka 185 cm. Ovaj roker iza sebe ima četri braka i osmoro dece.

SLIKA 9 4 biv e  ene i osmoro dece pokazuju da mu razlika u visini ne smeta. Da li je visina zaista važna?

Četiri bivše žene i osmoro dece pokazuju da mu razlika u visini ne smeta


Marina Milošević je vaspitačica. Devojka koja je duboko u sebi još uvek dete. Ima tri alter-ega. Voli da je kreativna (crta, slika, šije, šminka). Voli svoju ludu mačku, ovisnik je o slatkišima. Obožava tetovaže. Vodi svoj blog “Čovek bez mašte je čovek bez krila”. Ne voli da se smeje… to obožava!

Comments