Slobodno možemo da kažemo da smo investirani u romantičnu vezu jedne od najpopularnijih pop zvezda na svetu, Rihanne, i njenog dugogodišnjeg partnera i repera A$AP Rockyja – i to isto koliko su investirani i oni. Početkom godine smo saznali da je Rihanna trudna i nikada je nismo videli toliko srećnu, a sreću zaista zaslužuje. Pored toga što nas njena maternity moda svakodnevno iznenađuje (a nismo uvek sigurni da nam se dopada), svaka vest o njima kao paru je uvek dobrodošla.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri)

Sigurno se i vi pitate kad ćemo, napokon, videti Rihannu u venčanici i verujte – isto se pitamo i mi. Rihanna i A$AP Rocky su godinama zajedno i njihovi fanovi, ali i oni koji ih prate samo iz senke, iščekuju njihovo venčanje. To zadovoljstvo nam, međutim, još uvek nisu priuštili; bar ne da su javno objavili – hej, ljudi, venčali smo se. To nas, naravno, ne sputava da nalazimo tragove u njihovim objavama na društvenim mrežama ili, kao sada, u muzičkim spotovima. Pitate se šta je to što je naše oko sve zapazilo u novom spotu A$AP Rockyja u kome je protagonistkinja upravo njegova dama?

Još prošlog leta smo dobili fotografije i snimke sa seta na kome su Rihanna i A$AP Rocky snimali spot za njegov novi singl o kome, tada, ništa nismo znali. Obučeni u neverovatno cool autfite, Rihanna i A$AP Rocky bili su na požarnim stepenicama jedne zgrade u Bronksu. Njihovi autfiti su bili potpuno koordinirani i izgledali su kao power couple koji je spreman da osvoji ceo svet.

Pored autfita, bitno je da spomenemo i romantične stihove koje A$AP Rocky posvećuje Rihanni:

Hey, it’s been a little time since we both (I fell in love with you) 

Felt full since our first encounter (My first encounter) 

And baby (I fell in love with you)

Ono što kompletan video čini još romantičnijim jeste činjenica da je A$AP Rocky režirao svaku scenu i snimio život kakav zamišlja sa Rihannom. Kroz tekst, svojoj izabranici govori i da je ona njegova srodna duša. Kompletan spot je snimljen na ulicama Njujorka, na kojima je reper odrastao i koje su od njega napravile umetnika kakav je danas.

Kroz čitav spot, i RiRi i A$AP Rocky odeveni su u high end street wear komade. Od aksesoara sa leopradovim printom, preko kombinovanja bundi sa džinsom, pa sve do crvene venčanice – Rihanna je izgledala kao boginja street stila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Scena u kojoj se Rihanna i A$AP Rocky venčavaju definitvno je privukla najviše pažnje. Na zubima A$AP Rockyja možemo da vidimo ispisano Will You Marry Me zlatnim aksesoarom za zube, dok Rihanna na svojim zubima nosi I DoObučena u crvenu svilenu haljinu u ulozi venčanice, RiRi izgleda kao prava ghetto princeza. Preko lica joj je prebačen crveni veo, dok joj je kosa ispletena u dugačke sitne pletenice. Na usnama ima crveni karmin – u nijansi po kojoj je njen makeup brend Fenty Beauty – svetski poznat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@rihsflo је поделио/ла објаву

Poslednja scena u spotu, scena njihovog venčanja, prikazuje par koji ne prestaje da se smeje i čija se neizmerna ljubav vidi u očima. Rihanna i A$AP su okruženi onima koji ih vole i koji slave njihovo venčanje, dok polako koračaju kroz masu i pozdravljaju ih. Da li je ovo poruka da se venčanje približava? Ili je samo puka reperova mašta? Nadamo se da nije, i da ćemo uskoro videti kako svoju ljubav krunišu venčanjem.

Naslovna fotografija: instagram.com/badgalriri

Milica Antić

Comments