Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Kako da izvučeš savršenu liniju ajlajnerom – svaki put!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

1/3

Godine nemaju veze sa zrelošću, bar kada su muškarci u pitanju. Ima onih od dvadesetak godina koji su itekako ozbiljni, neke je možda život naterao da pre vremena sazre, a ima i onih u četvrtoj i petoj deceniji koji se, još uvek, ponašaju nezrelo, kao tinejdžeri. Žene se žale, često prijteljicama, kako su se vezale za “mamine sinove” i prave nesposobnjakoviće koji ne znaju ni nos da obrišu kako treba. Možda su njihove majke krive što su ih razmazile, donosile im doručak u krevet i koje su ih navikle da sve završavaju umesto njih. Na tebi je da otkriješ da li si se vezala i upustila u vezu sa večitim detetom ili imaš ravnopravnog partnera u životu.

Izgled njegovog stana

Ako njegov životni prostor izgleda kao zoo vrt ili kao da je upravo pala nuklearka, onda ti je jasno da su mu higijenske navike ravne nuli i da mu je pospremanje i čišćenje strana reč. To je znak da je on detinjast i nespreman za život u dvoje. Ako mu je stan “cakum-pakum”, odnosno ako je svaka stvar na svom mestu i u stanu još lepo miriše, onda je tvoj dečko dobar materijal za zajendički život.

Ima svoj cilj

Mačo tip nije onaj koji sedi po ceo dan u kladži ili igra igrice na trosedu sa ortacima i ispija pivo do kasno u noć. Ostvaren tip ima dobar i stalan posao i jasne ciljeve za budućnost. Nisu mu potrebni mamini pozivi kako bi ustao ili otišao na posao, a u dosadašnjem životu nije mu maksimalna granica mesec dana rada kod istog poslodavca.

par 7 Da li pored sebe imaš dečaka ili mačo tipa

Editors choice