WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Prepreka dobroj i zdravoj vezi je strah od samoće i sklonost da se vežemo za pogrešnu osobu i provedemo život u vezi u kojoj nismo srećni, sa partnerom o kome nemamo dobro mišljenje, ili nemamo dovoljno zajedničkih vrednosti.
Strah od samoće nije sraman i realan je – ljubav se ne nalazi iza svakog ćoška i ne pada sa neba onda kad je namanje očekujemo, to nije sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvari. Ljubav je mnogo kompleksnija i zahtevnija od svega što o njoj znamo i zamišljamo, a iskustvo nas ponekad dovede do toga da shvatimo da mi nismo za ljubav, za bliske i trajne odnose – možda se plašimo bliskosti i ljubavi, više nego samoće. Teško je osvestiti svoje motive i ubeđenja, a stručnjaci prepoznaju nekoliko tipova žena koje najčešće ostaju same – baš zbog tih ubeđenja.

Aposolutna vera u sudbinu

Vera u sudbinu je ponekad izgovor da ne činimo ništa i da čekamo da se stvari same dese. Ne pada nam na pamet da sudbina nije pasivna, odnosno, da svoju sudbinu ostvaruju oni koji imaju aktivnu ulogu u svom životu, koji rizikuju, preuzimaju inicijativu, a ne oni koji veruju da će im sudbina baciti pred noge stvari koje su im suđene – posao iz snova, srodnu dušu, prijateljstvo, zabavu, ispunjenost i smisao.. Ako shvatate sudbinu kao život koji vam je dodeljen i unapred određen, osećaćete da vas je sudbina izneverila, mislićete da ste ukleti, da nemate sreće i da vam je, eto, takva sudbina. Ali ako sudbinu shvatate kao skicu koju možete da razradite, popunite bojama i detaljima i pronađete u tom radu svoj specifičan izraz i stil, imaćete bogat i ispunjen život, sami ili sa partnerom – partnerski odnosi neće biti merilo vaše sreće i smisla vašeg života.

Editors choice