Da li ste već pogledali trenutno možda najpopularniju i najgledaniju seriju na svetu – “Squid Game”? Gotovo da je nemoguće da ste je izbegli, ali za slučaj da jeste, za početak vam predlažemo da je pogledate, jer će vas opčiniti svojom pričom, ali i glavnim likovima. Među njima se nalazi glumica HoYeon Jung, koju je ova serija vinula pravo u zvezde, a ono što o njoj možda niste znali je da iza sebe ima veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga!

HoYeon Jung je u glumačke vode ušla potpuno neočekivano, a svojim talentom i izgledom osvojila je srca publike i stekla brojne fanove kao Kang Sae-byeok, odnosno broj 067 iz serije “Squid Game”. Ova dvedesetsedmogodišnjakinja iz Južne Koreje (koja će nam, nadamo se, otkriti tajnu svoje mladolikosti i neverovatne lepote), pre prelaska na male ekrane opčinila je modni svet, a šetala je na revijama pojedinih najvećih modnih kuća, kao što su Chanel, Louis Vuitton, Fendi i mnoge druge, a fotografisala se i za mnoge modne kampanje.

Godine 2013, HoYeon Jung je čak učestvovala u rijaliti emisiji “Korea’s Next Top Model” i bila prva pratilja pobednice Shin Hyun-ji, koja je kasnije takođe ostvarila uspešnu manekensku karijeru. HoYeon Jung je izjavila kako se njen put u glumačke vode dogodio potpuno neočekivano, tako što je prošlog januara prešla u svoju sadašnju glumačku agenciju i ubrzo nakon toga dobila ulogu u seriji “Squid Game”.

Comments