Devojke, žene, slobodne, zauzete, razvedene, da li ste provalile YouTube kanal, sa seksi tatama koji se bave običnim kućnim poslovima? Pa umirem od smeha, dok istovremeno balavim, ovo je soft pornić za ženske oči i napaćenu dušu!

Znači, to je princ 21. veka! Neustrašivo barata peglom, čak je umeo da presavije manžetne i da ispegla ivice na košulji svoje žene! Priznajem da sam mu se divila do imbecilnosti i falilo mi je više eksplicitnih kadrova peglanja. Ono oko dugmića je bilo maestralno, ali kragnu nisu baš otpratili, ostadoh uskraćena za taj prizor. Jesam ironična, ali samo zato što je ajroning u pitanju i zato što prštim od veselja! Pegla tako deluje na mene. Valjda zato što je viđam samo na filmu. A i viđala sam neke muškarce kako peglaju (mislim stvarno na peglanje, a ne na bacanje pegle, mada sam i to viđala) i stvarno sam im se divila. Ja ne umem. Života mi. Pokušala sam mnogo puta i pegla je uvek pobeđivala.

Ispeglana stvar je ostajala ispresecana pogrešnim ivicama, kragne i manžetne neispeglane, utisak aljkav, a ja znojava, razbarušena, frustrirana, besna i na ivici suza. Pa jebote, zašto je to toliko teško?! Sad mi je jasno. Zato što je to muški posao. Ja nemam peglu, jer da je imam, osećala bih pritisak da je koristim, a još jedan razlog za plakanje mi u životu nije potreban. Šta radim? Kao prvo, nosim stvari koje ne zahtevaju peglanje i koje se lako isprave. Malo ih pokvasiš i lepo raširiš ili okačiš ili obučeš i kul. A ima i trik. Spakuješ mokar veš i ostaviš ga da prenoći onako težak i spakovan (na mašini recimo, ili na korpi za veš, ili na stolici na terasi) a posle ga lepo raširiš i zakačiš štipaljkama za prevoje i šavove. Skineš sa žice i obučeš. Higijensko peglanje? Ubijanje bakterija vrućom peglom? Bakćite se ako ste dokoni. Ili to prepustite stručnjacima. Mišićavim, polugolim, temeljnim i strpljivim stručnjacima.

Comments