4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

10 stvari koje ti niko nije rekao o tridesetim

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Da li nailaziš na muškarca koji ti sporadično iskače na monitoru ili mobilnom telefonu sa šablonskim pitanjem poput: ”Šta ima? Kako si?” Obično ga primiš k znanju takvo kakvo je. Veruješ da je iskreno i otvoriš se u vezi sa skorašnjim dešavanjima iz svog života, zdravstvenim stanjem, porodičnim problemima, na šta on obično odgovori sa: ”To je kul.” Ovo je često propraćeno radioaktivnom tišinom narednih par nedelja.

he s just not that into you02 Da li te tvoj muškarac e održava?

Meri (Dru Berimor) je imala slične ''tehničke'' probleme sa svojim muškarcima u filmu ''Njemu jednostavno nije dovoljno stalo''

Dakle, njemu jednostavno nije dovoljno stalo, zar ne? Ali, taman kada kreneš da se miriš sa ovom tužnom činjenicom, eto njega opet, šalje poruku, eventualno uloži trud da zazvuči više zainteresovano ovog puta, govoreći stvari poput: ”Šta radiš? Video sam tvoj Facebook post, tako je smešan.” Ti se otvoriš još malo i on baca mamac govoreći: ”Mogli bismo da odemo na večeru nekad.”

Ali, da li ikada odete na taj dejt? Ne.

Ova pola-veza-pola-zajebavanje je u teoriji takođe poznata kao ”e-održavanje.” Ova tehnika je postala prilično popularna među muškarcima, jer kuckanje je tako jednostavno. Sveobuhvatnim i nepreciznim uvodom ”hej, šta ima”, muškarci mogu da dopru do mnogo žena istovremeno. Zabacujući široku mrežu, mogu da razvrstaju i uoče one zainteresovane i lako održavaju te nefizičke veze kroz nekoliko tekstualnih razmena.

Vodeće društvene ideje naglašavaju da su žene prilično nerazumne kada se radi o vezama i zabavljanju. Muškarci se svesno bacaju u e-održavanje kao način da drže žene ”smirenim” te da kasnije mogu da dobiju ono što žele, kada to požele. Seks, pažnja, zabava.

Dakle, gradnju srećnih, zdravih veza kao osnovnog ljudskog poštovanja i redovne strasti, muškarci prevode u ove iritantne, male postupke koji nama traće vreme, ali njih dovode do njihovog cilja da zadovolje potrebu za pažnjom ili čak ubiju dosadu.

Za muškarce, poenta zabavljanja je u raznovrsnim mogućnostima i e-održavanje je najlakši način da pune svoju bingo kuglu. Tako da, ukoliko želite da napredujete od opcije do jedine opcije, savetujem vam da se držite podalje od ovih kockara i pucate na one dobre.


Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama.

Editors choice