Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Da li nailaziš na muškarca koji ti sporadično iskače na monitoru ili mobilnom telefonu sa šablonskim pitanjem poput: ”Šta ima? Kako si?” Obično ga primiš k znanju takvo kakvo je. Veruješ da je iskreno i otvoriš se u vezi sa skorašnjim dešavanjima iz svog života, zdravstvenim stanjem, porodičnim problemima, na šta on obično odgovori sa: ”To je kul.” Ovo je često propraćeno radioaktivnom tišinom narednih par nedelja.

he s just not that into you02 Da li te tvoj muškarac e održava?

Meri (Dru Berimor) je imala slične ''tehničke'' probleme sa svojim muškarcima u filmu ''Njemu jednostavno nije dovoljno stalo''

Dakle, njemu jednostavno nije dovoljno stalo, zar ne? Ali, taman kada kreneš da se miriš sa ovom tužnom činjenicom, eto njega opet, šalje poruku, eventualno uloži trud da zazvuči više zainteresovano ovog puta, govoreći stvari poput: ”Šta radiš? Video sam tvoj Facebook post, tako je smešan.” Ti se otvoriš još malo i on baca mamac govoreći: ”Mogli bismo da odemo na večeru nekad.”

Ali, da li ikada odete na taj dejt? Ne.

Ova pola-veza-pola-zajebavanje je u teoriji takođe poznata kao ”e-održavanje.” Ova tehnika je postala prilično popularna među muškarcima, jer kuckanje je tako jednostavno. Sveobuhvatnim i nepreciznim uvodom ”hej, šta ima”, muškarci mogu da dopru do mnogo žena istovremeno. Zabacujući široku mrežu, mogu da razvrstaju i uoče one zainteresovane i lako održavaju te nefizičke veze kroz nekoliko tekstualnih razmena.

Vodeće društvene ideje naglašavaju da su žene prilično nerazumne kada se radi o vezama i zabavljanju. Muškarci se svesno bacaju u e-održavanje kao način da drže žene ”smirenim” te da kasnije mogu da dobiju ono što žele, kada to požele. Seks, pažnja, zabava.

Dakle, gradnju srećnih, zdravih veza kao osnovnog ljudskog poštovanja i redovne strasti, muškarci prevode u ove iritantne, male postupke koji nama traće vreme, ali njih dovode do njihovog cilja da zadovolje potrebu za pažnjom ili čak ubiju dosadu.

Za muškarce, poenta zabavljanja je u raznovrsnim mogućnostima i e-održavanje je najlakši način da pune svoju bingo kuglu. Tako da, ukoliko želite da napredujete od opcije do jedine opcije, savetujem vam da se držite podalje od ovih kockara i pucate na one dobre.


Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama.

Editors choice