Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Kako da pomogneš svojoj BFF da ima više samopouzdanja i vere u sebe?

Konturisanje, 2019 edition: 4 koraka do prirodnog, a besprekornog tena

1/3

Psiholozi kažu da je u dugim vezama veoma važno da svaki od partnera ima svoje utočište, svoje mesto na koje može da se povuče u privatnost i da na njemu ne bude uznemiravan. Oni koji su postigli duboku bliskost potpuno razumeju potrebu partnera za samoćom i ne vređa ih pomisao da partneru ponekad smetaju i da mu je potreban odmor od prisnosti i zajedništva.

Stručnjaci takođe upozoravaju da mnoge veze nisu uspele jer su se partneri prerano upustili u zajednički život. Prema ovome bi se moglo (ishitreno) zaključiti da je bolje da u ozbiljnoj vezi svako ima svoje mesto za stanovanje, ali, kao i svi ostali životni aranžmani i ovaj ima koliko prednosti, toliko i mana. Pitanje je šta tebi i tvom partneru najviše odgovara i da li imate iste motive. Evo spiska prednosti i mana odvojenog stanovanja, koji vam može pomoći da se orijentišete.

Prednosti:

Ako ste oboje temperamentni i imate buran odnos – to jest, često se svađate, odvojeno stanovanje omogućava da se svako povuče i ohladi glavu, da uzme pauzu i razmisli o svojim reakcijama i postupcima.
Možete da provodite vreme u jednom od dva stana – malo kod tebe, malo kod njega, a malo svako u svom stanu – kako vam kad odgovara. To unosi dobrodošlu dinamiku u vaš odnos.

Ako volite da spavate sami, ili imate različit raspored obaveza i spavanja od onog koji ima partner, svakome će više prijati lični mir. A prijaće i osećaj da ste se uželeli jedno drugog i da jedva čekate onu noć kada možete da budete zajedno i da spavate jedno drugom u zagrljaju. Ljubav će – ako odvojeno stanujete – definitivno duže ostati „napeta“.

View this post on Instagram

Weeekend!! 🐶 @roses_cloud @laurensnuyens

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Editors choice