Seksualni hvalisavac je moja omiljena vrsta. Onaj koji će glorifikovati svoje ljubavničke sposobnosti, jer smatra da će vas time pridobiti, kao i onaj koji se hvali drugarima koliko je dobar bio.

Gomile viceva govore o tome kako su muškarci genetski predodređeni da se hvale seksualnim uspehom, a taj uspeh oni mere pre svega činjenicom da su karali, ako ne baš onu na koju svršavaju svi u društvu, onda bilo koju, a zatim, ako ne baš satima erekcije, onda time šta je sve htela da radi.

Seksualni hvalisavci u nečemu ne preteruju. Okruženi su gomilom žena i prilično im uspeva da se ogrebu za seks. Teško opstaju u vezi duže od par meseci, ali za kres se snalaze.

Istina je da nisu loši u krevetu. Nisu ni posebno maštoviti, ni ne znam kako obdareni, ali su voljni i aktivni i spremni na sve da zadovolje partnerku, jer ako ona ne reaguje (glasno) on nema utisak da joj je svašta radio.

tumblr muq6osZhqt1s5jjwzo1 500 Da se pohvalim (3. deo)

On je najbolji. Ako zaboravite to da mu kažete, ne brinite, sam će.

Sebe smatra najboljim pastuvom, a ženi sa kojom je u telesnom kontaktu predstavlja se kao sekira u medu, sedmica na lotou, detelina sa četiri lista, Deda Mraz i dobra vila u jednom pakovanju.

Jedino što ne izgovori blago tebi sad kad sam ja s tobom.

Osim ako to ne smatra vrhunskim komplimentom.

Kad bi znali da vrhunsku preporuku jednoj ženi može da da samo druga žena i kad bi mogli da zamisle da one stvarno to i čine, možda bi ućutali i pustili da najkvalitetniji marketing radi za njih sam.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments