#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Ranije je bilo izađeš u grad, upoznaš dečka, razmenite brojeve, sutra se nađete “kod Konja”, pijete kafu i budete naredne tri godine zajedno.

Sada imamo fb, tw, ig, wapp, viber… Desetine skraćenica i desetine ikonica na našem telefonu koje su put do bezbroj kontakata i bezbroj mogućnosti za upoznavanje.

A ipak, svi i dalje sede kod kuće sami i čekaju da im zatreperi neka od ikonica.

I kao da im nije dovoljno sve to, ljudi i dalje, pod pritiskom samoće, izmišljaju načine da upoznaju savršenog partnera. Ili bar prihvatljivog. Za sada.

I tako usamljeni i zabludeli ljudi, prave semafor žurke, idu na sastanke na slepo, idu u razne vrste rijalitija, a od skoro su postale popularne i feromonske žurke.

11882311 Daj da te pomirišem, pa ću ti reći da li mi se sviđaš!

Ljubav na osnovu mirisa tela

Poenta je da spavaš u čistoj majici tri noći, onda tu majicu staviš u plastičnu kesu i odeš na žurku. Tako onda ideš i njuškaš po kesama dok ti se ne dopadne miris neke tamo “osobe X”.

Naime, svačije telo luči feromone, ali neće nam se dopasti svačiji miris, već će do hemijske reakcije doći samo sa pojedinim osobama, a onda bi iz te hemijske reakcije trebalo da se rodi ljubav.

I tako bi trebalo da upoznate svoju srodnu dušu.

Verovali u feromone ili ne, ove žurke su hit u svetu i ne sumnjam da će uskoro ovaj trend doći i kod nas, pa ćemo se njuškati.

Do tada ipak, lepo priđite osobi u baru koja vam se dopala, kao u stara dobra vremena. Sutradan se nađite “kod Konja” i uživajte.


Lenka Gatić

Editors choice