#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Dan upoznavanja

Dan upoznavanja

Beograd, 8. novembar 2012 – Jedna od najstarijih internacionalnih škola u Beogradu je u prisustvu medija i visokih zvaničnika Republike Srbije i Ambasade SAD u Beogradu, prvi put organizovala „Dan upoznavanja“, susret lidera internacionalnih kompanija koje posluju u Srbiji, poznatih domaćih kompanija, zvaničnika  Ministarstva obrazovanja Republike Srbije i ambasada u našoj zemlji sa rukovodstvom i prosvetnim radnicima škole. Ovaj događaj Internacionalna škola realizovala je u duhu promovisanja svoje misije da kroz inovativna rešenja u nastavi svoje učenike pripremi na izazove sutrašnjice i upozna ih sa načinima komunikacije u poslovnom svetu u 21. veku.

Naglašavajući da je ISB obrazovna zajednica koja promoviše sticanje znanja udruženim snagama svih njenih članova, inspiriše svoje članove i omogućava im da otkriju svoju strast ka tome da postanu globalni inovatori, novi direktor škole koji je preuzeo dužnost sredinom godine, dr Robert Riš je na samom početku pozdravio zvanice i predstavio ovu najstariju internacionalnu školsku instituciju. „Ovo je veliki događaj za našu školu. Naša vizija je da razvijemo odgovorne i produktivne građane tako što im pružamo sveobuhvatno obrazovanje i upućujemo ih da se samostalno i uspešno suočavaju sa izazovima budućnosti. Kao škola međunarodne zajednice u Beogradu, smatramo da nam je obaveza da svoje učenike usmerimo na put obrazovanja sa odgovornošću prema svetu oko sebe, koje im samo može doneti korist,“ rekao je dr Riš.

americki ambasador i ministar obradovic Dan upoznavanja

Internacionalnu školu u Beogradu do sada je pohađalo na hiljade đaka

Ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi je pozdravljajući prisutne naglasio da je statistika škole impresivna i sama svedoči o njenom internacionalizmu i da svojim programom ispunjava sva očekivanja učenika i roditelja širom sveta. “Pošto sam odrastao u diplomatskoj porodici, i kao roditelj dve odrasle ćerke, iskusio sam život i deteta koje ima više od jedne domovine i zabrinutog roditelja. Deca nas koji živimo i radimo u inostranstvu ne biraju gde ćemo ih premestiti i ne pružaju sve škole obrazovanje koje bi deca dobila u matičnim zemljama. Ovakvim porodicama internacionalna škola savršeno odgovara. Srećni smo što imamo ISB u Beogradu. To je prva internacionalna škola koju je priznalo ministarstvo obrazovanja republike Srbije, i koja je akreditovana od strane Saveta internacionalnih škola  i NEw England Asocijacije škola i koledža“, izjavio je ambasador Kirbi.

Ministar prosvete Vlade Srbije obaćajući se prisutnima, naglasio je da je Srbija, u cilju unapređenja obrazovnog sistema i usklađivanja sa savremenim tendencijama, ostvaraila bogatu međunarodnu  prosvetnu saradnju sa mnogim državama i institucijama. „ Internacionalne škole, pored stalog, shvatamo i podržavamo kao značajnu dopunu našeg obrazovnog sistema, kome one doprinose širenjem  ponude, ali od koga i one mogu da uzimaju i obogaćuju svoju ulogu, jer su obostrano mogući različiti oblici saradnje i intelektualne razmene. Generacije koje su završile Internacionanu školu u Beogradu i generacije koje će je završiti, na najbolji način predstaviće sliku o našoj državi i narodu, njegovim vrednostima, ali i težnjama da istrajemo kao narod i pored svih nevolja koje su ga kroz istoriju pratile, uspeo da da ogroman doprinos nauci i iznedri naučnike kao što su Nikola Tesla, Mihaijo Pupin, Milutin Milanković i drugi,“ rekao je ministar Obradović.

Do sada je hiljade učenika prošlo kroz portale znanja škole za ovih šest decenija koliko postoji. Internacionalnu školu u Beogradu do sada je pohađalo na hiljade đaka. Danas škola ima 360 učenika, predstavnika 42 nacionalnosti, i čini najveću međunarodnu zajednicu u Beogradu. Internacionalna škola je članica mnogih udruženja među kojima su: Evropski savet internacionalnih škola i Udruženje škola centralne i istočne Evrope.

Za više informacija, posetite: www.isb.rs

Editors choice