Kombinacija nežnih boja, materijala i formi, za predvečernju letnju šetnju. Obucite široku bluzu od lagane viskoze ili pamuka u pastelnim nijansama. Odabrala sam trendi kombinaciju bež i braon boje sa žutom i belom. Uz ovakav tip bluze kombinujte kratku suknju blagih formi, jer upravo takve forme daju izgledu romantičnu i ženstvenu notu. Predlažem suknju u beloj boji. Kombinaciju upotpunite nakitom, plastičnim narukvicama pastelnih nijansi i zanimljivom ogrlicom u tim bojama. Možete da stavite i tanak kaiš, za koji predlažem da bude u boji cipela. Blaga šminka i podignuta kosa, uvezana u rep, idealni su za ovaj outfit.
14 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Nežno leto

Nežne boje za pravu damu

13 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Nežno leto

Naglasite struk

21 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Nežno leto

Žuta boja donosi svežinu

11 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Nežno leto

Ne zaboravite na nakit

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

Model: Sara Stešević

Šminka i frizura: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota, Akademija Šobota)

Stajling: Tijana Žunić

Bluza: Mango

Suknja: Tijana Zunić

Narukvice: Mango

Ogrlica: Accessorize

Cipele: Aldo


Tijana Žunić je zaljubljena u modu. Prilazi dizajnu na moderan način, u potpunosti ispoljavajući svoju ženstvenost. Ostvaruje ciljeve kreirajući garderobu za ženu koja je elegantna, prefinjena i samosvesna.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments