Moj današnji predlog je jedna otmena kombinacija koju možete iskoristiti za odlazak na posao ili neku drugu priliku. Izbeći monotonu formalnost oblačenja na poslu možete pomoću nekoliko interesantnih komada koji će vas izdvojiti od drugih, a opet vam pomoći da izgledate prikladno odeveni. Odlučila sam se za asimetričnu plisiranu suknju u koralno crvenoj boji, ali boju možete prilagoditi sebi i svom ukusu. Uz to je dovoljno da obučete jednostavnu bluzu od prijatnog materijala i da odevnoj kombinaciji dodate sako manje klasičnog kroja, kojim ćete izgledu dati onu dozu različitosti. Odabrala sam belu boju i predlažem uz to lakovane cipele i torbu u nijansama suknje. Blaga šminka, svež izgled i podignuta kosa u neobaveznu punđu moj su odabir uz ovaj outfit. I naravno, ne zaboravite nakit.

11 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Otmena kombinacija

Jednom ovakvom torbom vaša poslovna kombinacija neće izgledati monotono

2 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Otmena kombinacija

Asimetrična plisirana suknja je must have

3 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Otmena kombinacija

Bela boja kao odraz klasike

4 Danas vas stilizuje Tijana Žunić: Otmena kombinacija

Nabavite omiljeni par lakovanih cipela i koračajte za nove uspehe

Fotografija: Jean-Francois Nicollet

Model: Sara Stešević

Šminka i frizura: Jelena Denić (Akademija šminkanja Šobota, Akademija Šobota)

Stajling: Tijana Žunić

Suknja: Mango

Bluza: CREAM of Scandinavia

Sako: Tijana Žunić

Rajf: Accessorize

Ogrlica: New Look

Torba: Opposite

Prethodne modne savete Tijane Žunić možete pogledati ovde.


Tijana Žunić je zaljubljena u modu. Prilazi dizajnu na moderan način, u potpunosti ispoljavajući svoju ženstvenost. Ostvaruje ciljeve kreirajući garderobu za ženu koja je elegantna, prefinjena i samosvesna.

Jean-Francois Nicollet je radio kao novinar za francuski sajt o muzici, sada je fotograf za klub američkog fudbala ”Belgrade Blue Dragons” i malo “Kragujevac Wild Boars”. Voli pivo, dobru hranu i Peg Bundy.

Comments