Ljubitelji italijanske mode, muzike i kulture, imaće priliku da uživaju u tradicionalnoj manifestaciji “Dani Italije”, koja će biti održana ovog vikenda, u subotu i nedelju, 28. i 29. marta, u Delta City-ju.

Predstavnici Venecijanskog karnevala na “Danima Italije”

Trupa Venecijanskih karnevalista posetiće Delta City u subotu, 28. marta, od 13 do 14 časova. Posetioci će imati priliku da pogledaju njihov defile, uživaju u originalnim kostimima i osete se bar na trenutak kao deo ovog čuvenog karnevala.

Trupa Venecijanskih karnevalista Dani Italije u Delta City ju

Eksponat – čuveni motor iz Titove pratnje

Ljubitelji poznatog brenda italijanskih motorcikala, Motto Guzzi, imaće priliku da tokom oba dana manifestacije, u atrijumu šoping-mola, pogledaju i slikaju se sa čuvenim modelom Nuovo Falcone Militare 1970, koji je muzejski primerak, ali i model iz čuvene Titove pratnje JNA.

Čast da otvori tradicionalnu manifestaciju, u subotu, od 12 do 13:30 sati, imaće poznata italijanska pevačica Kristina per Marche koja će izvesti čuvene italijanske evergrin hitove, dok će najmlađi na početku drugog dana, u nedelju, u isto vreme, uživati u zabavnoj predstavi “To je moja muzika” – glumci kroz muziku i skečeve animiraju decu i podstiču ih na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju, a sve u duhu Italije, njene muzike, kulture i tradicije.

Dani Italije u Delta City ju Dani Italije u Delta City ju

Posebno lepa vest za šopingholičare biće popusti na aktuelne modne kolekcije italijanskih brendova, do čak 30%, a Benetton, Yamamay, Geox, Carpisa, Concept, Barbolini i Via spiga su samo neki od brendova koji za sve posetioce manifestacije obezbedili odlične popuste.

U toku oba dana manifestacije “Dani Italije” posetioci će imati priliku da se oprobaju u zabavnoj aktivaciji koja će prvi put biti organizovana u Srbiji, Just dance – uz pomoć audio i video efekata, ali i plesnih instruktora, posetioci će imati priliku da nauče poznate plesne koreografije i zaigraju kao prave zvezde. Takođe, posetiteljke koje budu želele dodatno da se zabave imaće priliku da šutiraju penale na gol, a one najspretnije očekuju i vredne nagrade.

Comments