Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

“Dani Italije” u Delta City-ju

“Dani Italije” u Delta City-ju

Ljubitelji italijanske mode, muzike i kulture, imaće priliku da uživaju u tradicionalnoj manifestaciji “Dani Italije”, koja će biti održana ovog vikenda, u subotu i nedelju, 28. i 29. marta, u Delta City-ju.

Predstavnici Venecijanskog karnevala na “Danima Italije”

Trupa Venecijanskih karnevalista posetiće Delta City u subotu, 28. marta, od 13 do 14 časova. Posetioci će imati priliku da pogledaju njihov defile, uživaju u originalnim kostimima i osete se bar na trenutak kao deo ovog čuvenog karnevala.

Trupa Venecijanskih karnevalista Dani Italije u Delta City ju

Eksponat – čuveni motor iz Titove pratnje

Ljubitelji poznatog brenda italijanskih motorcikala, Motto Guzzi, imaće priliku da tokom oba dana manifestacije, u atrijumu šoping-mola, pogledaju i slikaju se sa čuvenim modelom Nuovo Falcone Militare 1970, koji je muzejski primerak, ali i model iz čuvene Titove pratnje JNA.

Čast da otvori tradicionalnu manifestaciju, u subotu, od 12 do 13:30 sati, imaće poznata italijanska pevačica Kristina per Marche koja će izvesti čuvene italijanske evergrin hitove, dok će najmlađi na početku drugog dana, u nedelju, u isto vreme, uživati u zabavnoj predstavi “To je moja muzika” – glumci kroz muziku i skečeve animiraju decu i podstiču ih na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju, a sve u duhu Italije, njene muzike, kulture i tradicije.

Dani Italije u Delta City ju Dani Italije u Delta City ju

Posebno lepa vest za šopingholičare biće popusti na aktuelne modne kolekcije italijanskih brendova, do čak 30%, a Benetton, Yamamay, Geox, Carpisa, Concept, Barbolini i Via spiga su samo neki od brendova koji za sve posetioce manifestacije obezbedili odlične popuste.

U toku oba dana manifestacije “Dani Italije” posetioci će imati priliku da se oprobaju u zabavnoj aktivaciji koja će prvi put biti organizovana u Srbiji, Just dance – uz pomoć audio i video efekata, ali i plesnih instruktora, posetioci će imati priliku da nauče poznate plesne koreografije i zaigraju kao prave zvezde. Takođe, posetiteljke koje budu želele dodatno da se zabave imaće priliku da šutiraju penale na gol, a one najspretnije očekuju i vredne nagrade.

Editors choice