Svi bismo voleli da su nam u ormaru samo vrhunski brendovi. Skupa garderoba je i kvalitetnija ali nismo u prilici često da je kupujemo. Jedan kvalitetan i brendiran komad u kombinaciji sa drugom garderobom može da istakne i naglasi vaš autfit. Ljubitelji ovakve garderobe se često odlučuju da otputuju van granica i u inostranim autletima kupuju poznate brendove. Mi vam preporučujemo da krenete na kraći put do Fashion Park Outlet Centra u Inđiji i na predstojećoj vikend akciji uživate u kupovini vrhunskih brendova.

Za vas smo spremili kombinaciju za nju i njega. Naša kupoholičarka se odlučila za Burberry jaknu, UGG krzno,  Silvian Heach haljina, Tosca Blu čizme i Jimmy Choo torbu. Njen šarmantbi pratilac je obukao sako i patike Boss, Burberry košulju, Ralph Lauren Polo kaiš i Ralph Lauren pantalone.

Ovog vikenda 5,6 i 7 decembra. Fashion Park Outlet Centar u Inđiji je za vas pripremio vikend akciju “Dani visoke Mode”. Napravite i vi svoju omiljenu kombinaciju i uživajte u šopingu.

Dani visoke mode Fashion Park Outlet Centar Indjija Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dani visoke mode Fashion Park Outlet Centar Indjija2 Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dani visoke mode Fashion Park Outlet Centar Indjija3 Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija

 

 

Fashion Park Outlet Centar Indjija dani visoke mode Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija

 

Martina Lazić

 

 

Comments