Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Svi bismo voleli da su nam u ormaru samo vrhunski brendovi. Skupa garderoba je i kvalitetnija ali nismo u prilici često da je kupujemo. Jedan kvalitetan i brendiran komad u kombinaciji sa drugom garderobom može da istakne i naglasi vaš autfit. Ljubitelji ovakve garderobe se često odlučuju da otputuju van granica i u inostranim autletima kupuju poznate brendove. Mi vam preporučujemo da krenete na kraći put do Fashion Park Outlet Centra u Inđiji i na predstojećoj vikend akciji uživate u kupovini vrhunskih brendova.

Za vas smo spremili kombinaciju za nju i njega. Naša kupoholičarka se odlučila za Burberry jaknu, UGG krzno,  Silvian Heach haljina, Tosca Blu čizme i Jimmy Choo torbu. Njen šarmantbi pratilac je obukao sako i patike Boss, Burberry košulju, Ralph Lauren Polo kaiš i Ralph Lauren pantalone.

Ovog vikenda 5,6 i 7 decembra. Fashion Park Outlet Centar u Inđiji je za vas pripremio vikend akciju “Dani visoke Mode”. Napravite i vi svoju omiljenu kombinaciju i uživajte u šopingu.

Dani visoke mode Fashion Park Outlet Centar Indjija Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dani visoke mode Fashion Park Outlet Centar Indjija2 Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija Dani visoke mode Fashion Park Outlet Centar Indjija3 Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija

 

 

Fashion Park Outlet Centar Indjija dani visoke mode Dani visoke mode u Fashion Park Outlet Centru Inđija

 

Martina Lazić

 

 

Editors choice