Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Đavolska dokolica: Šta li on sad radi?

Đavolska dokolica: Šta li on sad radi?

1/2

Đavo ne ore i ne kopa, kaže drevna narodna, a nastavak je logičan: nego čuči i zaskače nas u trenucima dokolice. Ne njegove, neogo naše. Njegov je posao da čeka i zaskače. A naš posao je da budemo što zauzetiji i što manje dokoni, kako mu ne bismo davali mnogo prilika da nas obrlati.

Jer, šta radi dokona devojka? Čita? Hmmmm… Visi na Fejsu? To sigurno. I pita se šta li on sada radi? I pošto je dokona i podložna đavolijama, upušta se u pokušaje da utvrdi šta on radi.

Nema ga na Fejsu. Ni na Skajpu. Piše da je bio aktivan pre sat vremena. I nije mi se javio. Možda je samo proverio poruke i bacio pogled na notifikacije i isključio se. A možda je isključio čet. Ko zna šta radi?! Da li misli na mene? Da li da ga zovem? Možda spava. Gleda neki film. Poslaću mu poruku…

I tako mu pošalje kratku poruku u inboks i sačeka petnaestak minuta. Pa mu pošalje SMS. Pa prođe još pola sata. Nema odgovora. Onda mu pošalje jednu dužu poruku u inboks, sa lepršavim izlaganjem o tome kako provodi dan i šta je zanimljivo videla i kako joj je baš opušteno, a volela bi i da to podeli sa njim. I naravno, nema odgovora.

U međuvremenu, razgovarala je sa tri drugarice, razmatrajući sa njima zašto joj se on sad nikako ne javlja i šta li radi, mazala nokte tri puta, isprobavala neke nove poteze u šminkanju, pročitala nekoliko tekstova o muško ženskim odnosima i ni jedan joj nije rekao šta da radi kad joj đavo ne da mira i tera je da pokušava da utvrdi šta li on radi.

Đavolska dokolica Šta li on sad radi1 Đavolska dokolica: Šta li on sad radi?

Ali da je samo malo razmišljala, umesto što se vrpoljila, dosađivala, nervirala i navaljivala na zamišljeni zid koji je on u njenoj glavi podigao između nje i svog tajanstvenog bavljenja ko zna čime, zapitala bi se šta joj govori o njegovim navikama ono što zna o njemu.

Editors choice