Celebrity kultura je toliko sveprisutna da sam se već navikla da znam ko je sa kim u vezi, ko je u braku, koja glumica ili manekenka je trudna i sa kim, ko ima koliko dece, kako se zove fudbalski tim klinaca Angeline i Brada, da li ili ne Kim i Kanye planiraju da ih prestignu sa brojkama… Razumete šta želim da kažem. Deca poznatih su, htela to ili ne, od rođena u oku javnosti i svoj život od malih nogu provode pred kamerama.

Za mnogu decu to bude opterećenje, i mnogi poznati roditelji odlučuju da ih u odrastanju drže van javnog sveta. Neki od njih, kada odrastu, završe koledže (ili ne) i nastave svoj život anonimno. Druge, pak, javnost i popularnost potpuno obuzmu i od njih prerano naprave celebrity-je, samo zbog činjenice ko su im roditelji. Ipak, postoji i treća kategorija – a to su deca koja krenu stopama svojih roditelja, ali uspeju da izgrade uspešne sopstvene karijere i ime za sebe. To su mladi i kreativni ljudi koji imaju sve uslove da pokažu svoju umetničku i poslovnu stranu, i koji su to i iskoristili.

Kaia Gerber

Kaia nam je već svima poznata kao lookalike svoje čuvene mame, Cindy Crawford. Nastavila je njenim stopama i do svoje devetnaeste godine već izgradila ime i karijeru top modela koji otvara revije poznatih modnih kreatora. Genetika je izgleda čudo, i jedva čekam da vidim šta je čeka u budućnosti.

Maya Hawke

Ćerka Ume Thurman i Ethana Hawkea, Maya, je sveže lice na glumačkoj sceni. Probila se ulogom u trećoj sezoni serije Stranger Things, a zatim nastavila sa ulogom u Tarantinovom latest filmu “Once Upon a Time… in Hollywood”. Pored toga što je talentovana glumica, koju sigurno čekaju brojne uloge u budućnosti, Maya se bavi i muzikom, a ove godine objavila je debi album pod imenom “Blush“.

Comments