Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Ukoliko ste odlučili da ostanete u Beogradu tokom leta, sigurno ste se zapitali na koji način i gde biste mogli da se opustite i da ugodno provedete vreme. Dok o tome razmišljate, trebalo bi da pogledate malo širu sliku grada.

Kao glavni grad, Beograd ima obilje sadržaja u ponudi koja može da zadovolji i najprobirljivije ukuse. Uz veliku dozu gostoprimljivosti, osetićete uticaje i istoka i zapada što vas može navesti na prijatna dnevna maštarenja. Međutim, postoji li deo grada koji je ostao neistražen i za vas potpuno nov?

 Dedinje Pool Party 44628696 Dedinje Pool Party

Kao rezidencijalni deo grada, Dedinje je godinama ušuškano sačekivalo mnogobrojne poznate ličnosti koje su tu pronašle kutak mira i relaksacije. U proteklim decenijama na Dedinju su izgrađene mnogobrojne vile i rezidencije koje svojom lepotom na reprezentativan način na svetskoj sceni predstavljaju Beograd kao metropolu od stila. U centralnom delu Dedinja, ispod Starog dvora, hotel “BBH house” može da vam ponudi jedno potpuno uživanje koje se razlikuje u odnosu na doživljaje pored reka ili na poznatim beogradskim lokacijama. S obzirom na to da je u pitanju boutique hotel sa devet soba i bazenom urađenim u mediteranskom stilu, posetioci mogu imati potpunu privatnost što je preduslov za pravi hedonizam i uživanje.

U hotelu “BBH”, 22-24.08. održaće se prvi beogradski clubbing party posvećen hedonizmu, muzici i umetnosti – Dedinje Pool Party. Uz zvukove housea, masha, miami basea i svetskih hitova, doživite Dedinje na jedan drugačiji i nesvakidašnji način. Osetite puls rezidencijalnog Dedinja uz gastro užitke libanske kuhinje i uz fantastični dvojac DJ YAK i DJ ALEXANDER koji će vam tokom dva dana dočarati atmosferu Majamija, Dubaija i Sen Tropea.

Ulaznice za Dedinje Pool Party možete nabaviti preko prodajne mreže Eventima do 03.08, a više informacija o ovom događaju možete videti preko profila fb/dedinje pool party.

Editors choice