Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Ukoliko ste odlučili da ostanete u Beogradu tokom leta, sigurno ste se zapitali na koji način i gde biste mogli da se opustite i da ugodno provedete vreme. Dok o tome razmišljate, trebalo bi da pogledate malo širu sliku grada.

Kao glavni grad, Beograd ima obilje sadržaja u ponudi koja može da zadovolji i najprobirljivije ukuse. Uz veliku dozu gostoprimljivosti, osetićete uticaje i istoka i zapada što vas može navesti na prijatna dnevna maštarenja. Međutim, postoji li deo grada koji je ostao neistražen i za vas potpuno nov?

 Dedinje Pool Party 44628696 Dedinje Pool Party

Kao rezidencijalni deo grada, Dedinje je godinama ušuškano sačekivalo mnogobrojne poznate ličnosti koje su tu pronašle kutak mira i relaksacije. U proteklim decenijama na Dedinju su izgrađene mnogobrojne vile i rezidencije koje svojom lepotom na reprezentativan način na svetskoj sceni predstavljaju Beograd kao metropolu od stila. U centralnom delu Dedinja, ispod Starog dvora, hotel “BBH house” može da vam ponudi jedno potpuno uživanje koje se razlikuje u odnosu na doživljaje pored reka ili na poznatim beogradskim lokacijama. S obzirom na to da je u pitanju boutique hotel sa devet soba i bazenom urađenim u mediteranskom stilu, posetioci mogu imati potpunu privatnost što je preduslov za pravi hedonizam i uživanje.

U hotelu “BBH”, 22-24.08. održaće se prvi beogradski clubbing party posvećen hedonizmu, muzici i umetnosti – Dedinje Pool Party. Uz zvukove housea, masha, miami basea i svetskih hitova, doživite Dedinje na jedan drugačiji i nesvakidašnji način. Osetite puls rezidencijalnog Dedinja uz gastro užitke libanske kuhinje i uz fantastični dvojac DJ YAK i DJ ALEXANDER koji će vam tokom dva dana dočarati atmosferu Majamija, Dubaija i Sen Tropea.

Ulaznice za Dedinje Pool Party možete nabaviti preko prodajne mreže Eventima do 03.08, a više informacija o ovom događaju možete videti preko profila fb/dedinje pool party.

Editors choice