Rejčel Zoi karijeru je započela kao modna stiliskinja. Tokom vremena pročulo se za njeno fantastično umeće, te je postala stiliskinja svetski najslavnijih ličnosti, a tako je i sama postala slavna ličnost. Ona je žena kojoj se svakako divimo! Rejčel je stiliskinja, ali je isto tako i kreatorka koja ima svoju modnu liniju. Osim toga, napisala je i nekoliko knjiga o modi, a i imala je svoj televizijski šou. Srećno je udata već 16 godina, a ima i dva mala sina. Žena koja postiže uspeh na svim željenim poljima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Puna je energije, samopouzdanja i želje za uspehom.

Predlažemo vam da usvojite savete ove neprikosnovene stiliskinje!

Prilagodi trendove svom stilu

Koliko god da treba da se vodiš modnim trendovima, nemoj po svaku cenu da nosiš nešto što ti ne odgovara i ne izgleda lepo na tebi samo zato što je trendi. “Moraš da shvatiš šta na tebi dobro izgleda. Ukoliko se ne osećaš prijatno u odelu od tvida, a ipak ti se dopada taj look, prilagodi ga sopstvenom stilu. Ukobminuj sako sa farmericama i konversicama.” – izgledaćeš i osećaćeš se odlično.

01 Rachel Zoe saveti Deset modnih saveta neprikosnovene stiliskinje Rejčel Zoi

Odaberi pravu dužinu pantalona

Dugačke pantalone su in, ali vodi računa da ih ukombinuješ uz cipele sa visokom štiklom. Na taj način ćeš napraviti prostor od najmanje pola centimetra između pantalona i poda, što je veoma važno.

Comments