Oni koji znaju kakav je stil oblačenja ove zime neće imati problema da budu u trendu. Ono što je važno jeste da znate kako da kombinujete klasične odevne komade sa onima koji su u trendu. Pogledajte koji su trendovi must have ove zime.

Istaknite struk

Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone struk uvek možete istaći kaišem za ženstven i šik izgled.

SLIKA 21 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Naglasite struk kaišem

Ljubičasto je in!

Ove zime, ljubičasta je nova crna! Kaputi ljubičaste boje izgledaju skupo i elegantno i savršeni su za sve kombinacije! Isprobajte ljubičastu boju na suknjama, džemperima, pa i na noktima.

SLIKA 3 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Sa ljubičastom nikako nećete pogrešiti

Koža je u trendu!

Najpopularniji trend ove zime jesu kožne jakne, pantalone, haljine i suknje. Crna kožna jakna je klasik, ali su popularne i u bojama i metalik tonovima. Kožne jakne nikada ne izlaze iz mode, zato vam preporučujemo da svoj garderober upotpunite kvalitetnim kožnim stvarima.

SLIKA 4 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Izaberite kvalitetnu kožnu jaknu

Metalik tonovi

Metalik nijanse pod svetlima reflektora! Ove zime isprobajte jakne, suknje i cipele u metalik tonovima. Ključ dobrog izgleda je u tome da metalik nijanse kombinujete sa neutralnim nijansama.

SLIKA 5 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Začinite svoj izgled jaknom metalik nijanse!

Clutch torbe

Ovih dana se čini da nijedna kombinacija nije potpuna bez clutch torbe. Nosite ih u svim bojama i veličinama! Clutch torba je jedan od najpopularnijih aksesoara ove zime.

SLIKA 6 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Napravite svoju kolekciju clutch torbi

Neustrašivo i ženstveno

Apsolutni hit ove zime su uske “pencil” suknje, prozračne bluze i visoke potpetice. Ne plašite se da pokažete svoju ženstvenu stranu!

SLIKA 7 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Istaknite svoju ženstvenost i budite neustrašive!

Rukavice!

Ruke zagrejte rukavicama do laktova, baš kao što to rade poznati svetski kreatori modnih kuća Bottega Veneta, Dior i Burberry. Moto ove zime: Što duže rukavice, to bolje!

SLIKA 8 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Sa rukavicama vam nikada neće biti hladno

Sparite printove

Statement printovi su već duže vreme u trendu! Kako bilo, print od glave do pete je zaista u modi ove zime! Blejzeri i pantalone istog printa su must have kombinacija!

SLIKA 9 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Budite primećene uz pomoć printova!

Modni dodaci!

Perle, nitne, perje – sve što vam padne na pamet! Vašu odevnu kombinaciju najbolje će upotpuniti dobro odabrani aksesoari.

SLIKA 10 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Ključ je u dobrom kombinovanju aksesoara sa odećom!

Vojni look

Vojni look je jedan od trendova koji se održava već nekoliko godina. Ove sezone aktuelni su kaputi inspirisani vojnim izgledom.

SLIKA 111 Deset modnih saveta za zimu 2012/2013.

Kombinujte ovakav kaput sa cigaret pantalonama

Izvori fotografija: fashion.allwomenstalk.com, urban1972.com


Zorana Puretić je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Voli putovanja, čitanje knjiga i druženje sa prijateljima. Idealno opuštanje je uz šolju kafe i dobru knjigu.

Comments