Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Sigurna zona nije uvek dobitna kombinacija u vezama. Ukoliko se usudite na pomeranje granica u krevetu, sasvim je izvesno da ćete biti nagrađene povećanim zadovoljstvom i novim interesom vaše jače polovine. Rizikuj, pa profitiraj!

Pustite ga da vas kazni

Sigurno ćete se osećati pomalo nevaljalo kad vas partner prebaci preko kolena i lagano udari po pozadini. U ovom ćete uživati samo ukoliko se prepustite i potpuno verujete svom partneru. Bitno je obostrano uživanje.

“Veži me” 

Svi koji smo čitali “Pedeset nijanse – sive” shvatili smo da se kravata može koristiti na mnoge načine. Za ovo vam ne trebaju veliki planovi, već samo nešto čime se možete vezati i prepustiti kontrolu svom partneru. Uloge se kasnije lako mogu zameniti.

118 Deset seksi stvari koje treba da isprobate!

Kravata nije samo modni detalj

Gledajte erotske filmove zajedno

Izaberite film koji će oboma odgovarati – neki sa zabavnim naslovom, zanimljivom pričom ili sa atraktivnim glumcima. Ovo vam pomaže da se opustite, zajedno uživate, a nakon završetka filma pokušate to da oživite u sopstvenoj režiji.

“Hajde da napravimo svoj film!”

Kamera je tu da zabeleži svaki vaš potez, učini ga još erotičnijim i senzualnijim – iako vi nikada ne pogledate taj snimak i samo ga obrišete. Ukoliko se odlučite za čuvanje snimka, budite pažljivi. To je samo za vaše oči.

Editors choice