Pamtimo serije, a obožavamo likove. Znamo njihove replike napamet i često ih citiramo. Pred vama su neke od nezaboravnih serija koje ostaju jednako gledane godinama nakon završetka. Izaberite omiljenu, pozovite drugarice, nabavite grickalice i udobno se smestite. Maraton počinje!

“Prijatelji” (Friends)

Kultna besmrtna serija čije likove obožavamo, a njihove replike znamo napamet. “Prijatelji” su razlog zbog kog možete organizovati maraton i odgledati jednu od najboljih serija svih vremena sezonu po sezonu. Iako se snimanje “Prijatelja” okončalo 2004. godine, ona nije izgubila na gledanosti, naprotiv: njena popularnost raste.

119 Deset serija za veče sa drugaricama

I neke nove generacije odrastaju uz popularnu šestorku

“Ali Mekbil” (Ally McBeal)

Fanovi ove duhovite serije ni danas ne mogu prihvatiti činjenicu da je od poslednje epizode prošlo čak 10 godina. Podsetite se nekih od najsmešnijih epizoda ove popularne serije o uspešnoj advokatskoj firmi i njenim zaposlenima kroz dogodovštine glavne junakinje Ali (Ally) koju tumači Kalista Flokhart (Calista Flockhart).

216 Deset serija za veče sa drugaricama

Kalista Flokhart je oživela lik simpatične i duhovite Ali Mekbil

“Vil i Grejs” (Will and Grace)

Još jedna u nizu serija čijem se repriziranju svaki put obradujemo kao slatkišima. Jedinstveni cimeri i nerazdvojni prijatelji Vil (Will) i Grejs (Grace) i beskrajno duhoviti Karen (Karen) i Džek (Jack) nasmejaće vas i rasplakati do suza.

312 Deset serija za veče sa drugaricama

Nezamenjivi Karen i Džek nasmejaće vas do suza. Ponovo

“Seks i grad” (Sex And The City)

Serija kojoj se vraćamo kad god su nam potrebni zabava, smeh i suze. Okupite drugarice i uživajte u večeri uz epizode jedne od najboljih serija za devojke. Pokušajte da se pronađete u nekoj od junakinja ove popularne serije ili jednostavno uživajte u rolerkosteru emocija koje u nama budi odnos Keri (Carrie) i Zverke (Mr Big).

412 Deset serija za veče sa drugaricama

“Možda su nam prijateljice srodne duše, a muškarci samo predmet zabave.”

“Vesele sedamdesete” (That ’70s Show)

Vratiće nas par godina unazad, na vreme prvog emitovanja ove duhovite serije o nekoliko prijatelja iz američkog predgrađa s kraja sedamdesetih godina. Urnebesni roditelji Kiti Forman (Kitty Forman) i Red Forman (Red Forman) nasmejaće vas iz epizode u epizodu svojim dosetljivim komentarima.

513 Deset serija za veče sa drugaricama

Kultna tinejdžerska komedija u stilu sedamdesetih

“Očajne domaćice” (Desperate Housewives)

Možete iznova ispratiti živote domaćica; Suzan (Susan), Gabrijel (Gabrielle), Linet (Lynette) i Bri (Bree) kroz njihove porodične živote dok vode borbu sa svojim ukućanima i suočavaju se sa tajnama, zločinima i misterijama skrivenim iza vrata njihovog (naizgled) savršenog porodičnog života u predgrađu.

66 Deset serija za veče sa drugaricama

Još jedna ženska četvorka idealna za veče sa drugaricama

“Štreberi” (The Big Bang Theory)

Urnebesni štreberi, zaluđenici video igricama i stripovima Šeldon (Sheldon), Lenard (Leonard), Hauard (Howard) i Raž (Raj), zajedno sa komšinicom Peni (Penny) glavni su likovi ove urnebesne komedije koja je za kratko vreme postala jedan od najgledanijih američkih sitkoma.

74 Deset serija za veče sa drugaricama

Serija o kojoj nisu potrebne reči, dovoljno je reći Šeldon Kuper

“Melisa i Džoi” (Melissa and Joey)

Pogledajte sve dogodovštine u kući Melise Hart (Melissa Heart) koja živi sa svojim nećacima Lenoks (Lennox) i Rajderom (Ryder) i njihovom dadiljom, zgodnim Džoijem Longom (Joey Longo).

83 Deset serija za veče sa drugaricama
Neka zgodni Džoi Longo bude izgovor za gledanje ove nove serije

“Slatke male lažljivice” (Pretty Little Liars)

Ovu tinejdžersku dramu o četiri drugarice koje dobijaju anonimne poruke potpisane inicijalom “A” možete gledati ako ste raspoloženi za veče misterije. Pronađite sebe u ulogama Arije (Aria), Spenser (Spencer), Hane (Hannah) i Emili (Emily) i pokušajte da otkrijete identitet koji se krije iz pseudonima “A”.

93 Deset serija za veče sa drugaricama

Malo misterije za detektivsko veče sa prijateljicama

“Nova devojka” (New Girl)

Džes je harizmatična, vesela devojka koja dolazi u društvo Nika (Nick), namrgođenog barmena koji želi da ga svi ostave na miru, Šmita (Schmidt), neukusnog biznismena koji veruje da je san svake žene i Vinstona (Winstona), bivšeg sportiste koji ne zna šta tačno želi od života, ali želi da uspe u tome. U toku je druga sezona, pa sa nestrpljenjem očekujemo izlazak svake epizode. Neka to bude izgovor za redovna okupljanja.

103 Deset serija za veče sa drugaricama

Okupljajte se jednom nedeljno i zajedno ispratite svaku novu epizodu

Izvori fotografija: nomoredirtylooks.com, fanpop.com, win7secrets.net, tvpedia.org, fanzee.com, brothersoft.com, l3.yimg.com, pxdrive.com, justjared.com


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Comments