#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Deset stvari koje treba da uradiš da bi ženama bio neodoljiv (1. deo)

Deset stvari koje treba da uradiš da bi ženama bio neodoljiv (1. deo)

Budimo realni: hot, interesantne žene mogu da pokupe i odaberu kojeg god muškarca hoće. Većina muškaraca, svesna ove činjenice, postaje nesigurna i zakaže čak i u stvarima u kojima je dobra. Buđenje! Muškarci, morate da naučite da radite s onim što imate i samo tako ćete ženama postati neodoljivi, čak i ako vam se čini da je van vašeg domašaja. Pogledaj ovih deset načina da postaneš ženama neodoljiv, i to onima o kojima sanjaš.

10. Budi romantičan 

Romantika je mnogo više od žurenja da imaš seks. Takođe je mnogo više od kupovine cveća i paljenja sveća. Radi se o tome da na ženu gledaš dublje i da joj staviš do znanja da ti se dopada šta vidiš. Radi se o tome da umeš da nađeš pogodan trenutak za kompliment ili da ispričaš priču kojom pokazuješ da znaš stvari do kojih joj je stalo. Nauči ovo da radiš i postaćeš toliko neodoljiv da ćeš sobom zaseniti sve poklone koje kupiš, ma koliko skupi bili.

9. Posveti joj pravu vrstu pažnje

Ne znam koliko si upućen, ali… žene obožavaju pažnju. Međutim, interesantno je da više uživaju kada je dobijaju na kašičicu nego kada je istom obasipaš. Primer: Umesto što ćeš je obasipati komplimentima kako je savršena, reci joj: “Mislio sam na tebe danas”, ili “Samo želim da kažem da obožavam kako zvučiš preko telefona”. Ovako joj stavljaš do znanja da ti znači dovoljno da misliš o njoj dok nije kraj tebe – a to je vrlo moćan način da postaneš neodoljiv.

8. Budi pun samopouzdanja

Moram li ovo zaista da kažem? Žene su neverovatno isprimane na tipove koji se ne plaše da uzmu ono što žele. Problem je što mnogo muškaraca reč samopouzdanje mešaju sa arogancijom, a da se razumemo, to često rade iz straha da budu odbijeni. Ne pričam o takvoj vrsti samopouzdanja. Ženama su neodoljivi muškarci koji uzimaju ono što žele, ali se time ne hvale, niti potenciraju. Takva vrsta samopouzdanja obara žene s nogu.

samopouzdanje Deset stvari koje treba da uradiš da bi ženama bio neodoljiv (1. deo)

Ženama su neodoljivi muškarci koji uzimaju ono što žele, ali se time ne hvale, niti potenciraju

7. Budi sklon avanturi

Ništa devojku ne ohladi kao tip koji ne voli avanture i smori svaku dobru atmosferu – tako da, gledaj da uvek budeš otvoren i uzbuđen povodom isprobavanja novih stvari, pa makar to bilo i isprobavanje nove hrane. A, ako si strastven po pitanju stvari o kojima se radi, još bolje – iskoristi to! Zapravo, uradi nešto što čak ni ona ne sme, tako ćeš joj pokazati da u sebe imaš poverenja, a rizik je svakako nešto što će je uzbuditi!

6. Budi nepredvidiv

Ovo izgleda kao nešto o čemu ne treba ni da razmišljaš. Žene privlače muškarci koje ne mogu da kontrolišu ili čije ponašanje ne mogu da predvide. Zapravo, apsolutno obožavaju tipove koji flertuju, pa onda ne zovu narednog dana (ovako se postaje neodoljiv ženama). Stoga, gledaj da malo prodrmaš stvari i da ih začiniš, pa makar to bilo i tako što ćeš je izazvati da se trkate do prizemlja umesto što ćete ići liftom. Zadirkuj je i igraj se s njom na onaj način na koji ne očekuje ili kako to nije ranije doživela. Izbegavaj predvidive rutine i, iznad svega, nikada, nikada se ne ponašaj kao svaki drugi muškarac. Ipak, predvidivost je privlačna ženama samo onda kada biraju muža.

nepredvidiv Deset stvari koje treba da uradiš da bi ženama bio neodoljiv (1. deo)

Zadirkuj je i igraj se s njom na onaj način na koji ne očekuje ili kako to nije ranije doživela

Hoćeš da saznaš šta još da uradiš da devojka koja ti se dopada ne bi mogla da ti odoli? Pročitaj i narednih pet saveta koje izlaze u narednom članku! A do tada… uvežbavaj ovih pet koraka!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice