U prethodnom tekstu naveli smo prvih pet stavki koje predlažemo da uradiš kako bi ženi svojih snova postao neodoljiv. Mislim, ja ne zalazim u to da li želiš da je ženiš ili se samo dobro zabaviš, to je već tvoja stvar. Ali… uvek budi džentlmen i šmeker pre svega. Nego, evo još tih pet stavki koje bi bilo super da naučiš i (is)poštuješ ubuduće:

5. Budi pažljiv

Znaš zašto žene vole poklone? Pokazuje im da si pomislio na njih i kada nije bilo “ugovoreno” i upravo to je osećaj koji žene žele. Problem je što je većini žena apsolutno nebitno da li se radi o dijamantskom satu ili čestitki – osećaće se isto šta god da dobiju. Ali! Ako počneš da primećuješ malene stvari na njoj i izgovoriš to što si primetio naglas, rastopiće se. Ako nosi neki novi seksi autfit ili boju karmina, uputi joj kompliment i osetiće se bolje nego da si joj kupio avion.

4. Zvuči pametno

Ne moraš da budeš astro-fizičar da bi zvučao pametno. Kreativnost plus stvari koje već znaš će stvoriti privlačnost kod žene. Čak i ako znaš samo mrvicu nečega, nešto što će ti biti dovoljno da samo započneš razgovor – iskoristi to da bi prišao ženi i zvučaćeš pametno.

pametan lik Deset stvari koje treba da uradiš da bi ženama bio neodoljiv (2. deo)

Počni razgovor temom koja će dati naznaku tvoje obrazovanosti i inteligencije

3. Pokaži da si dominantan

Čak i ako ovo nisi pročitao u knjizi iz psihologije, sigurno ti petlja već poručuje: žene podsvesno privlače dominantni muškarci. Samo, obrati pažnju da se tvoje iskazivanje dominantnosti ne poklopi sa agresivnošću, bezobrazlukom ili napornošću. Samo, dakle, da grabiš ono što želiš. Pokušaj. Videćeš da postaješ neodoljiv.

2. Budi čovek od stila

Ne moraš da budeš Džejms Bond (James Bond) da bi znao da žene privlače muškarci koji imaju stila. Dobra stvar je što ne moraš da se odazivaš na 007 da bi i zvanično bio neko ko ima stila. Dovoljno je par malih gestova. Na primer, gledaj da ti se kaiš i cipele slažu. Nauči ponešto o vinu i stranim filmovima. Proširi svoj muzički ukus. Otvori joj vrata. Žene zaista primećuju ovakve stvari i to dosta utiče na nivo privlačnosti koju osećaju prema vama.

1. Budi zabavan

Kad ti kažem – humor je magija, ne preterujem. Humor je najbrži, najjači način da ženama postaneš neodoljiv, čak i onim koje smatraš nedostižnim. Nasmej ženu, i ne brini o tome koliko hot ili uobraženo deluje, jer ćeš u roku od par sekundi u njoj probuditi pozitivna osećanja koja neće moći da ignoriše. Ako imaš smisla za humor – ne čekaj ni sekunda, delaj! A ako po prirodi ne umeš da se šališ – vreme je da naučiš. Prostudiraj ovo onlajn, ako ništa. Čitaj knjige. Gledaj komedije. Uradi šta god je potrebno kako bi je nasmejao, jer tako 100 odsto postaješ neodoljiv.

humor Deset stvari koje treba da uradiš da bi ženama bio neodoljiv (2. deo)

Zasmej je i obožavaće te


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Comments