Svi znamo da je crna haljina, bela košulja i dobar par farmerki nešto što bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru. Međutim, kada je reč o suknjama, one često znaju da budu zapostavljene iako nude veliku mogućnost kombinovanja i korisne su za kombinovanje.

Zato bi trebalo da imate deset tipova suknji koje će vam poslužiti za sve prilike, od posla do večere ili izlaska u klub.

Suknja A-kroja

Uske u struku, od kog se šire sve do kolena, podsećaju na slovo A. Postoje raznih dužina i one u veselim bojama idealne su za proleće.

file 179989 1 a line skirts Deset suknji koje bi trebalo imati

Uska suknja

Ovo je idealan formalni kroj, pogodan za posao. Suknja je obično od rastegljivog materijala, jer ide uz telo sve do kolena ili čak i listova. Ona pristaje skoro svim figurama.

rita ora sydney mark fast spring 2012 cropped bomber jacket pencil skirt senso zeno platform wedge boots 1 Deset suknji koje bi trebalo imati

Duga suknja

Duboka duga suknja pogodna je i za posao, a lepršava sa niskim strukom za dnevnu varijantu. Niske žene bi trebalo da izbegavaju ovakav model.

How to Wear a Sheer Skirt11 Deset suknji koje bi trebalo imati

Plisirana suknja

Ovakve suknje će istaći vaš struk i dati vam slobodu kretanja, jer nisu uske. Kratke plisirane suknje nosite u opuštenim varijantama, a one koje su duže kombinujte za posao.

prada rtw spring2012 runway 019 155624287410 Deset suknji koje bi trebalo imati

Suknja na preklop

Ovo je komad odeće koji ćete obožavati. Pristaje svakoj figuri i pogodna je jer je uvek možete podesiti tako da vas ne steže u struku. Ukoliko želite da delujete tanje, odaberite model ispod kolena. Idealna je za plažu ili žurku na bazenu.

new york fashion week spring 2014 wrap skirt Deset suknji koje bi trebalo imati

Suknja u boho stilu

“Ciganske” suknje, kako ih zovu, veoma su udobne i vesele. Prave se od prijatnih materijala i idealne su za leto. Ukoliko vam je toplo, a ne želite da vam noge budu otkrivene, ove suknje su idealno rešenje.

2063708 flowyskirtcollage3 Deset suknji koje bi trebalo imati

Suknja u krug

Ukoliko želite retro izgled, ne možete pogrešiti sa simpatičnom suknjom koja ide u pun krug. Ona ističe struk i u njoj ćete se osećati prijatno. Pazite samo da je ne podignete visoko u struku, jer ćete delovati niže.

floralcircleskirtoutfit Deset suknji koje bi trebalo imati

Asimetrična suknja

Ovakve suknje vam daju instant osećaj elegancije. Ako je obučete izgledaćete moderno i sofisticirano, a vaše noge će biti u prvom planu.

pic 29 1336723766 Deset suknji koje bi trebalo imati

Balon suknja

“Lala” suknje, kako ih još zovu, mogu učiniti da izgledate značajno mršavije u struku. Najbezbednija dužina koja pristaje svakom obliku tela je preko kolena.

ai nyc spring 2014 59 daniel jennings Deset suknji koje bi trebalo imati

Mini suknja

Ovakva suknja će istaći vaše lepe noge. Izaberite samo dobar materijal koji je rastegljiv ukoliko ne želite da imate ograničen pokret i da biste izbegli da vam se useca u telo.

943636 415045785269676 342017173 n Deset suknji koje bi trebalo imati


Lenka Gatić

Comments