Dvadeset najboljih dizajnera iz Srbije i regiona, sa dvanaest poznatih gostujućih dizajnera iz sveta, izložiće novogodšnje jelke koje su lično dizajnirali u Mercator Centrima u Beogradu i Novom Sadu. Sve jelke u sklopu Designer Christmas Trees izložbe će biti na prodaju, a kompletan prihod ide u humanitarne svrhe.

Jelke poznatih dizajnera posetioci Mercator Centra biće u prilici da vide od 1. decembra u Novom Sadu, a od 2. decembra i u Beogradu. Izložba koju će pratiti animacije za odrasle i decu, biće postavljena do 15. januara 2016. godine.

Jedan od najpoznatijih svetskih kreatora visoke mode Emerik Fransoa povodom svog učešća u projektu je izjavio: “Izuzetno sam počastvovan da učestvujem u ovakvom projektu, pogotovo imajući u vidu da je humanitarnog karaktera. Ovakve jelke redovno su postavljene u Parizu i osim toga što su tu da dodatno ulepšaju praznike, one imaju i jedan od najlepših i najplemenitijih ciljeva – da usreće nekog kome je pomoć potrebna.“

Emerik Fransoa 1 Designers Christmas Trees u Mercator Centrima

Emerik Fransoa je poznat u svetu mode po svojoj težnji ka definisanju tajne senzualnosti koja ističe lepotu žene. Rad na linijama i perspektivama je najvažniji za njegove kreacije. Izvajana u korsetu, žena kakvu vidi Emerik Fransoa nosi haljine koje senzualno prikazuju njenu siluetu. Teško je reći nešto više o njegovom radu. Morate “osetiti” njegove haljine kako biste ih razumeli, i sasvim sigurno će Vas osvojiti.

Emerikovu lično dizajniranu jelku svi posetioci Mercator Centra u Beogradu biće u prilici da vide od 2. decembra.

Praznike treba dočekati sa stilom!

Comments