Žene, nežna i plačljiva stvorenja poznata su po tome da rastu poput kvasca na iskreno upućen kompliment. Međutim, ni naše muškarčine se mnogo ne razlikuju – prija im kada ih počastite sočnim komplimentom, pa se nemojte ustručavati.

bb Devet komplimenata koje muškarci vole da čuju

Draga, reci mi to još jednom

Krenimo redom:

1. Dragi, pa ti razbijaš!

U krevetu, na terenu za mali fudbal, u teretani, na poslu, itd. Muškarci obožavaju da se osećaju muževno, pomalo opasno i superiorno, bilo da vam ujutru spremaju omlet i viršle ili vas bacaju po krevetu čitavu noć. Nemojte se suzdržavati, dajte mu do znanja da je moćan.

2. Pored tebe se osećam tako sigurno

Ništa ne prija jednoj muškarčini kao nežna ženska glava privijena na njegove snažne grudi. Od prvobitne ljudske zajednice, muškarac je bio lovac i onaj koji brine o nejakoj ženi zaduženoj za poslove u pećini, stoga je i ovde genetika umešala prste. Pustite ga da vas štiti, pokazuje džentlmenske manire, odbrani od nasrtljivog prolaznika i slatko se ušuškajte pored njega.

3. Tako si zgodan!

Poželjno je naglasiti koliko obožavate njegovu slatku guzu, snažne ruke, trbušnjake koji se naziru/pivski stomačić, njegove sočne usne. Iako volimo da nam voljeni uvek govori koliko smo lepe i njemu podjednako prija kada ga s vremena na vreme podsetite na sve ono što naprosto obožavate na njemu.

Comments