“Ljubav traje večno. Ljubav nas održava. Ljubav ne broji godine.”

Sve ove fraze prenose se od usta do usta često. Ali, da li je to dovoljno? Da li je ljubav jedini recept da sreća potraje? Ipak, postoje mnoge kočnice. Kočnice zvane navika, razdvojenost, nedostatak mašte. Sve su to razlozi koji dovode do monotonije u vezi.

Evo saveta da vaša mašta proradi, a sreća u vezi potraje:

1. Što ne bi običan odlazak na piće sa dečkom malo promenili. Sve je naizgled isto. Isti kafić, on naručuje piće, ti kafu, po difoltu. Ali, povratak kući izmenite tako što ćete zajedno s njim svratiti u njegovo omiljeno mesto. Da li je to kladionica ili bioskop, on bira. To ponekad ume veoma teško da padne. Gomila muškaraca u kladionici, očiju uprtih u TV ekrane. Ali, izdržite. To je njegovih pet minuta.

2. U svakom muškarcu spava tradicionalni čovek koji želi za sebe poslovnu i modernu ženu, ali i domaćicu. Možda je to malo teže, ali što mu ne bi priredila seksi večeru u čipkanom, donjem rublju. Ako to nije izvodljivo, napravi uz pomoć kečapa srce na njegovom tanjiru.

foto14 Devet načina da sreća u vezi potraje

Doručak koji kaže “Volim te”

3. Za promenu napravi toplu, penušavu kupku. Mmm, sigurno će ga oboriti s nogu.

4. Masaža. Kažu da se najdublje tajne erotike kriju u masaži. Opremi se mirišljavim uljem za telo i pozovi dečka na obostrano uživanje.

Comments