Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Želiš biti poželjna, neodoljiva i super u očima bilo kog momka. Samo prati naše instrukcije i poželjeno biće ostvareno. Svaki muškarac ženi finu devojku. Da se razumemo, finu u očima drugih i finu da je pokazuje svima, ne i u krevetu. Tu se oslobodite, devojke. Baš sam skoro čula kako neki dečko kaže: “Lepa devojka poružni, ali dobra ostaje dobra zauvek.” Mnoge se deklarišu i predstavljaju kao dame na ulici, a kurve u krevetu. Ipak pola njih ne koristi to u praksi ili zameni uloge. Zato je najvažnije držati se svojih principa. Ne posustajati. Odoleti lepim okicama, širokom osmehu ili, najgore, sitnim poklončićima.

Tačno je ono što kažu da svaki muškarac pada na izled devojke, ali nije svaka lepa devojka i dobra. Pa to ume muškarcima i da dosadi. Postoji mnogo momaka koji su ogorčeni i nesrećni u ljubavi i jedino što traže je iskrenu devojku koja ih neće prevariti. Ja često stvorim utisak o dečku kad vidim sa kakvim se devojkama zabavljao. Različiti su ukusi, pa moraš videti kakav je on kao osoba i kakve vrednosti ceni. Na stranu to da će te prvo odmeriti od glave do pete. To im je u krvi i to svaki muškarac uradi (čudni su oni koji na to zaborave, zar ne?).

Slika 131 Devojka za ženidbu

Ko nju ne bi oženio?

Da rezimiramo, izgled jeste važan na prvu loptu. Važan da zavede, ali ne i osvoji. Da bi zadržala muškarca potrebno je da ovladaš njime. Da zablistaš u svakom pogledu, a evo i kako. Pored atraktivnosti, muškarac voli da devojka poseduje još nešto, smisao za dobro i da shvata neke stvari, kao što su prave vrednosti, ciljevi, planovi. Ponekad ne treba biti atraktivan previše… spram situacije. Ne bi valjalo kad bi predubok dekolte njegove devojke upadao u oči njegovih drugova. Sve sa merom, pa i zavođenje. Budi posebna i drugačija kroz sve faze vašeg zabavljanja. Ne veruj previše, isto tako ne budi hladna. Da ponovim, sve umereno i u normalnim količinama.

Editors choice