Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Devojka za ženidbu

Devojka za ženidbu

1/2

Želiš biti poželjna, neodoljiva i super u očima bilo kog momka. Samo prati naše instrukcije i poželjeno biće ostvareno. Svaki muškarac ženi finu devojku. Da se razumemo, finu u očima drugih i finu da je pokazuje svima, ne i u krevetu. Tu se oslobodite, devojke. Baš sam skoro čula kako neki dečko kaže: “Lepa devojka poružni, ali dobra ostaje dobra zauvek.” Mnoge se deklarišu i predstavljaju kao dame na ulici, a kurve u krevetu. Ipak pola njih ne koristi to u praksi ili zameni uloge. Zato je najvažnije držati se svojih principa. Ne posustajati. Odoleti lepim okicama, širokom osmehu ili, najgore, sitnim poklončićima.

Tačno je ono što kažu da svaki muškarac pada na izled devojke, ali nije svaka lepa devojka i dobra. Pa to ume muškarcima i da dosadi. Postoji mnogo momaka koji su ogorčeni i nesrećni u ljubavi i jedino što traže je iskrenu devojku koja ih neće prevariti. Ja često stvorim utisak o dečku kad vidim sa kakvim se devojkama zabavljao. Različiti su ukusi, pa moraš videti kakav je on kao osoba i kakve vrednosti ceni. Na stranu to da će te prvo odmeriti od glave do pete. To im je u krvi i to svaki muškarac uradi (čudni su oni koji na to zaborave, zar ne?).

Slika 131 Devojka za ženidbu

Ko nju ne bi oženio?

Da rezimiramo, izgled jeste važan na prvu loptu. Važan da zavede, ali ne i osvoji. Da bi zadržala muškarca potrebno je da ovladaš njime. Da zablistaš u svakom pogledu, a evo i kako. Pored atraktivnosti, muškarac voli da devojka poseduje još nešto, smisao za dobro i da shvata neke stvari, kao što su prave vrednosti, ciljevi, planovi. Ponekad ne treba biti atraktivan previše… spram situacije. Ne bi valjalo kad bi predubok dekolte njegove devojke upadao u oči njegovih drugova. Sve sa merom, pa i zavođenje. Budi posebna i drugačija kroz sve faze vašeg zabavljanja. Ne veruj previše, isto tako ne budi hladna. Da ponovim, sve umereno i u normalnim količinama.

Editors choice