Na veliko razočarenje svih devojaka u Srbiji, ali i širom Evrope, neki od najpopularnijih srpskih košarkaša imaju devojke, a pojedini i žene. Među njima se svakako ističu Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica i Nemanja Nedović.

I dok se Teodosić i Raduljica zabavljaju sa poznatim lepoticama sa naše javne scene, ostatak petorke je za svoje pratilje izabrao devojke koje nisu poznate široj javnosti, ali koje svojom lepotom itekako mogu da im pariraju. Pogledajte ko su devojke koje su osvojile srca srpskih košarkaša.

Miloš Teodosić

Tokom jedne od utakmica na Svetskom prvenstvu u Španiji prošle godine, kamere domaćina su, među devojkama koje su bodrile obe ekipe, usnimile popularnu glumicu Sofiju Rajović, što je dalo povoda domaćim medijima da atraktivnu glumicu dovedu u vezu sa kapitenom naše reprezentacije, Milošem Teodosićem. Iako ni Miloš ni Sofija do sada nisu govorili o svojoj vezi, njih dvoje su donekle potvrdili da su zajedno kada je Sofija na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Comments