Kad prođe nekoliko godina od definitivnog napuštanja tinejdžerskog doba, bliže ste zrelosti, nego nezrelosti. Ipak, ta decenija između 20. i 30. je doba u kome ćete biti najviše emotivno rastrzani, doživećete najviše uspeha i najviše padova, donećete najvažnije odluke i počinićete najveće greške. Tako i treba, jer to je iskustvo. Predostrožnosti radi, preispitajte smernice koje vam nude žene koje su prešle put koji je pred vama, pa donesite neke dobre novogodišnje odluke, pre nego što se nađete u situaciji da morate da ih donosite.

novogodisnje smernice za devojke 1 Devojke, Nova godina znači nova pravila! (20+)

Raskinite tu vezu koja vas kida

On možda jeste vaša srodna duša, ali u tome zaista nema ničeg poetičnog ni bajkovitog. Život sa srodnom dušom, ponekad je pravi pakao. Ako je duša u igri, izaberite svoju – jer bez nje ne možete. A ako on nije taj – tek onda nemate ni jedan razlog da išta trpite. On se neće promeniti.

Ponašajte se kao odrasla osoba

Posle dvadesete, biti u haosu više nije izraz ležernosti i vašeg specifičnog šarma, nego prelazi u lošu naviku. Nemojte kasniti na sastanke, plaćajte račune na vreme, nemojte kupovati ono što vam ne treba, namestite krevet, operite sudove. Odrasle osobe ne dopuštaju da se nered nagomila i da posao trpi zbog njihove neorganizovanosti.

Comments