Van metropole i gradske ludnice, pored izvora bistre vode, nadomak istorijskog manastira, u blizini mistične pećine, kod prirodnog muzeja kamena i zadivljujući čiste reke za kupanje, na jednom magičnom proplanku u egzotičnoj šumi dogodiće se Forest Fest Serbia 2016, održaće se 18. i 19. juna u prirodi sela Paštrić, Mionica.

Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest 2 Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest!

Preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest 3 Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest!

Pored toga moći ćete da uživate u umetničkim performansima i izlaganjima preko 20 umetnika i umetničkih kolektiva koji će predstaviti najmodernije i najegzotičnije trendove u ovoj sferi.

Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest 4 Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest!

Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu, a za starije ljubitelje ovakvih festivala obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest Devojke PRIPREMITE se na vreme za festival Forest Fest!

Prvi muzički festival ovog tipa u Srbiji po uzoru na trenutno najeminentnije festivale kao Ozora i Samsara! Festivalska moda je sve više u trendu poslednjih godina, tako da požurite i spremite svoje odevne kombinacije na vreme!

Karte su do 17. juna 1400 dinara, takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima. Za sve informacije posetite Facebook stranu.

Zato pravac WinWinshop ili jednostavno naručite vašu kartu preko interneta!

 

Comments