Prošlog vikenda, 18. i 19. juna, je održan drugi po redu festival Forest Fest, nedaleko od Mionice, u čarobnoj šumi sela Paštrić.

Devojke su poslušale naše savete i ovako izgledale na već sad svetskom TRANCE  festivalu, koji se održava u Srbiji!

Ivan Vasic Photography 65 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia Ivan Vasic Photography 67 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia

Posetioci festivala su u okviru turističkog programa uživali u prelepim istorijskim znamenitostima kao što su: rodna kuća Živojina Mišića, muzej kamena, manastir Sv. Petra i Sv. Pavla, Kumova Česma, predivna reka Ribnica,Banja Vrujci, kao i mistična Ribnička pećina.

Festival je opravdao očekivanja, svi posetioci, njih oko 1000, jedva čekaju sledeći! Posetioci su se kupali u reci Ribnici, spavali su u šatorima, hranili domaće životinje i boravili u pećini.

Ivan Vasic Photography 69 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia Ivan Vasic Photography 76 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia Ivan Vasic Photography 77 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia

Festival je otvorio predavanjem Dušan Kaličanin, tvorac čuvene TECHNOKRATIA-e, o nastanku psy-trance scene u Srbiji. Nakon toga su se smenjivali izvođači na sceni, koji su dolazili iz Srbije, Kanade, Francuske, Belgije, Čilea, Nemačke, Indije, Švajcarske, Švedske i SAD-a. Samo neki od njih su: Sarmati, Middle Mode, Bpm, Tropical Bleyage, Suduaya, DJ Askari i još mnogi drugi.

Takođe, svi posetioci su uživali i u umetničkom sadržaju festivala, u okviru kog su bile egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije,izložbe, radionice i body painting.

Ivan Vasic Photography 86 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia Stefan Zozon 4 Devojke su OVAKO izgledale na Forest Fest Serbia

Ovaj festival je organizovala organizacija iz Valjeva, Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica.

Pogledajte sledeći video i sledeće godine nećete propustiti ovaj festival.

Fotografije:  Ivan Vasić, Stefan Zozon

Comments