#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Šta ti je potrebno za pogled koji zavodi i obara s nogu?

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

“Digital Day 2013”: Ne propustite priliku da čujete svetske eksperte digitalnih komunikacija

“Digital Day 2013”: Ne propustite priliku da čujete svetske eksperte digitalnih komunikacija

Treća konferencija o digitalnom i interaktivnom marketingu “Digital Day 2013, na temu “Oglašavanja u multi-screen eri”, biće održana 14. maja u Domu Omladine u Beogradu. Publika će biti u prilici da prisustvuje predavanjima o savremenim mobilnim tehnologijama, snalaženju potrošača u digitalnom okruženju, komuniciranju brendova sa ciljnim grupama, trendovima media multitasking-a i mnogim drugim temama.

Sveže informacije o sve većoj zastupljenosti video advertajzinga publici će predstaviti Endi Čen (Andy Chen), “angel” investitor i savetnik na nekoliko projekata i tehnoloških start-up-a u Evropi i SAD-u, danas generalni direktor kompanije “Preview Networks”. Gospodin Čen je stručnjak sa veoma značajnim iskustvom u digitalnoj industriji i trostrukom diplomom iz oblasti arhitekture, urbanizma i skandinavske kulture sa Univerziteta u Kaliforniji, Univerziteta “Berkeley” u SAD-u i MBA diplomom Univerziteta u Stokholmu, a deo svog znanja i iskustva će preneti domaćoj publici na ovogodišnjem “Digital Day”-u. Na listi inostranih predavača nalazi se i Tom Boumen (Tom Bowman), potpredsednik globalne strategije i marketing aktivnosti “BBC Worldwide” u Velikoj Britaniji. Tom danas vodi i koordinira globalni tim zadužen za prodajne aktivnosti, brendirani sadržaj i specijalizovana oglasna rešenja za sve internacionalne TV i digitalne medijske službe BBC-ja.

Caroline Henne “Digital Day 2013”: Ne propustite priliku da čujete svetske eksperte digitalnih komunikacija

Karolin Hene

Jedan od najistaknutijih predavača ove manifestacije je Alison Fenah (Alison Fennah), zamenik predsednika “IAB Europe”, odgovorna za razvoj programa istraživanja i marketinga. Veliki deo karijere proveden u sektoru marketinga, finansija i na razvoju poslovanja, obogatili su njeno iskustvo i doprineli stvaranju eksperta kakav je Alison danas. Ona će se osvrnuti na specifične podatke o srpskom digitalnom tržištu do kojih je došla “Mediascope Europe”, studija sprovedena od strane “IAB Europe”.

Publika će takođe imati priliku da se bolje upozna sa temom “Mobilni i online kanali u kupovnim tokovima u Srbiji”, koju će im približiti regionalni direktor za razvoj digitalnog tržišta informacija jedne od najvećih istraživačkih agencija “GfK” Karolin Hene (Caroline Henne).

Panel na temu “Stručnost u vođenju digitalnih kampanja” moderiraće Rade Tričković, managing direktor “Httpoola”, dok će se među panelistima naći predstavnici nekih od najznačajnijih domaćih agencija, oglašivača i online izdavača. Biografije svih predavača i panelista možete pročitati na stranicama posvećenim konferenciji.

Prijavljivanjem u periodu do 28. aprila obezbeđujete sebi učešće na “Digital Day”-u po specijalnoj ceni od 6,500 dinara, dok će se nakon toga ulaznice prodavati po ceni od 7,500 dinara. Za tri i više poručenih ulaznica važi popust od 10 odsto, a ulaznice se mogu poručiti preko zvaničnog sajta udruženja “IAB Serbia”.

Editors choice