Treća konferencija o digitalnom i interaktivnom marketingu “Digital Day 2013, na temu “Oglašavanja u multi-screen eri”, biće održana 14. maja u Domu Omladine u Beogradu. Publika će biti u prilici da prisustvuje predavanjima o savremenim mobilnim tehnologijama, snalaženju potrošača u digitalnom okruženju, komuniciranju brendova sa ciljnim grupama, trendovima media multitasking-a i mnogim drugim temama.

Sveže informacije o sve većoj zastupljenosti video advertajzinga publici će predstaviti Endi Čen (Andy Chen), “angel” investitor i savetnik na nekoliko projekata i tehnoloških start-up-a u Evropi i SAD-u, danas generalni direktor kompanije “Preview Networks”. Gospodin Čen je stručnjak sa veoma značajnim iskustvom u digitalnoj industriji i trostrukom diplomom iz oblasti arhitekture, urbanizma i skandinavske kulture sa Univerziteta u Kaliforniji, Univerziteta “Berkeley” u SAD-u i MBA diplomom Univerziteta u Stokholmu, a deo svog znanja i iskustva će preneti domaćoj publici na ovogodišnjem “Digital Day”-u. Na listi inostranih predavača nalazi se i Tom Boumen (Tom Bowman), potpredsednik globalne strategije i marketing aktivnosti “BBC Worldwide” u Velikoj Britaniji. Tom danas vodi i koordinira globalni tim zadužen za prodajne aktivnosti, brendirani sadržaj i specijalizovana oglasna rešenja za sve internacionalne TV i digitalne medijske službe BBC-ja.

Caroline Henne “Digital Day 2013”: Ne propustite priliku da čujete svetske eksperte digitalnih komunikacija

Karolin Hene

Jedan od najistaknutijih predavača ove manifestacije je Alison Fenah (Alison Fennah), zamenik predsednika “IAB Europe”, odgovorna za razvoj programa istraživanja i marketinga. Veliki deo karijere proveden u sektoru marketinga, finansija i na razvoju poslovanja, obogatili su njeno iskustvo i doprineli stvaranju eksperta kakav je Alison danas. Ona će se osvrnuti na specifične podatke o srpskom digitalnom tržištu do kojih je došla “Mediascope Europe”, studija sprovedena od strane “IAB Europe”.

Publika će takođe imati priliku da se bolje upozna sa temom “Mobilni i online kanali u kupovnim tokovima u Srbiji”, koju će im približiti regionalni direktor za razvoj digitalnog tržišta informacija jedne od najvećih istraživačkih agencija “GfK” Karolin Hene (Caroline Henne).

Panel na temu “Stručnost u vođenju digitalnih kampanja” moderiraće Rade Tričković, managing direktor “Httpoola”, dok će se među panelistima naći predstavnici nekih od najznačajnijih domaćih agencija, oglašivača i online izdavača. Biografije svih predavača i panelista možete pročitati na stranicama posvećenim konferenciji.

Prijavljivanjem u periodu do 28. aprila obezbeđujete sebi učešće na “Digital Day”-u po specijalnoj ceni od 6,500 dinara, dok će se nakon toga ulaznice prodavati po ceni od 7,500 dinara. Za tri i više poručenih ulaznica važi popust od 10 odsto, a ulaznice se mogu poručiti preko zvaničnog sajta udruženja “IAB Serbia”.

Comments