Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Nakon što je uspešno pokrenut u Bosni i Hercegovini, DijasporaCard projekat širi se i na Srbiju. DijasporaCard projekat zapravo je klub potrošača dijaspore koji će, na osnovu svog članstva u DijasporaCard projektu, moći da ostvare popuste prilikom kupovine roba i usluga u Srbiji tokom cele godine. U zavisnosti od kompanija partnera projekta u Srbiji, vlasnici DijasporaCard shopping kartice, moći će da kupuju uz popust od pet do 60 odsto neograničen broj puta, tokom cele godine. S druge strane, odabrane kompanije u Srbiji će imati osiguranu bazu premium kupaca – kupaca iz dijaspore.

Srpska dijaspora bitna je ekonomska sila Srbije. Prema zvaničnim podacima prispeća iz dijaspore svake godine iznose oko pet milijardi dolara. Pored zvaničnih tokova, procenjuje se da neoficijelnim kanalima dijaspora u Srbiju unosi dodatnih 2,2 milijarde dolara. Ako se uporedi sa ostalim balkanskim zemljama, srpska dijaspora šalje najviše novca u matičnu zemlju, dok drugo mesto drži dijaspora Bosne i Hercegovine sa oko 2,2 milijarde dolara.

Prispeća dijaspore čine 13 odsto BDP-a Srbije, a u nelikvidnoj ekonomiji gde se mnogo transakcija između kompanija rešava kompenzacijama – razmenom roba, novac koji dijaspora šalje, te novac koji dijaspora troši tokom poseta Srbiji dobija još više na značaju.

mockup001 DijasporaCard za kupovine roba i usluga sa popustima u Srbiji

DijasporaCard kartice biće dostupne za članove srpske dijaspore

I pored svega toga, dijaspora nema nikakvih posebnih pogodnosti, kako od strane države i institucija, tako ni od kompanija kojima donosi preko potreban novac. DijasporaCard projekat ima cilj da to promeni i da kupovnu snagu srpske dijaspore kanališe u jedinstvenu silu, kako bi svi članovi, korisnici DijasporaCard kartica, imali dodatnih koristi prilikom svojih kupovina roba i usluga u Srbiji.

DijasporaCard kartice biće dostupne za članove srpske dijaspore putem stranice. Osim za članove dijaspore, ovaj projekat je izuzetna prilika i za sve kompanije u Srbiji kojima je interesna grupa dijaspora. Uključenjem u projekat DijasporaCard kompanije će steći vrlo bitnu konkurentsku prednost – privlačenje premium kupaca iz dijaspore. Kompaniije iz Srbije koje su zainteresovane za privlačenje kupaca iz dijaspore već sada mogu da se prijave kako bi postali partner projekta unutar svoje kategorije.

Više informacija o projektu DijasporaCard moći će se dobiti na web portalu.

Editors choice