Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

I ovog petka imamo poslasticu za kraj nedelje. Sedmi po redu Dizajnerski petak na Wannabe Shop-u donosi nam kreacije Ljubice Cvejić, Lade Dragović i Ljube Sikimić. Tri mlade dizajnerke predstaviće, standardno za našu akciju, po 3 komada iz svojih kolekcija, a na vama je da samo kliknete “Dodaj u korpu” i postaćete vlasnice nekog od njihovih komada.

Ljubica Cvejić je mladi modni dizajner. Diplomirala je 2009. godine na Fakultetu za umetnost i dizajn na smeru odevanje i tekstil. Njena prva kolekcija nosi naziv “Un gateau,s’il vous plait!

Ljubica Cvejić1 Dizajnerski petak: Ljubica Cvejić, Lada Dragović i Ljuba Sikimić

Kreacija Ljubice Cvejić

Lada Dragović je diplomirala modni dizajn na fakultetu „Mod’Art International“ 2010. godine. Diplomsku kolekciju „Kuku nest“ prikazala je iste godine na Beogradskoj nedelji mode kada su mnogi prvi put čuli za ovu mladu dizajnerku. Aprila 2011. godine u učestvovala je na Modnim vinjetama u okviru Beogradske nedelje mode, gde je prikazala kolekciju „Haze“ i time utvrdila svoje mesto na srpskoj modnoj sceni.

Lada Dragović Dizajnerski petak: Ljubica Cvejić, Lada Dragović i Ljuba Sikimić

Lada Dragović fashion

Ljuba Sikimić diplomirala je scenski i savremeni kostim na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, a zvanje mastera u oblasti modnog dizajna stekla je u Milanu na Institutu za evropski dizajn (Instituto Europeo di Design). Svoje radove je jos kao student izlagala u okviru grupne diplomske izložbe „Etnologija‟ održane u galeriji Progres. Kasnije je, dok je boravila na master studijama u Milanu, modnoj predstonici sveta, bila angažovana na različitim školskim i vanškolskim projektima koji su joj pomogli da definiše svoj stil i stekne međunarodno iskustvo neophodno za osmišljavanje svog brenda Railway i lansiranje prve kolekcije. Jedno od najznačajnijih profesionalnih iskustava na studijama u Milanu nesumnjivo je rad na završnom projektu pod mentorstvom čuvene Anne Dello Russo, glavne urednice japanskog Vogue-a.

Ljuba Sikimić Dizajnerski petak: Ljubica Cvejić, Lada Dragović i Ljuba Sikimić

Railway by Ljuba Sikimić

Editors choice