Muškarci su izazvani da pariraju oslobođenim ženama, koje tačno znaju šta hoće od njega. Ako su pristale na neobavezni seks, onda žele da uživaju najviše što mogu, bez ikakve zadrške. Očekivaće da izađete u susret njihovim željama, da sledite njihove instrukcije i da pokažete neke veštine. Ženama odavno nije dovoljna erekcija, morate podići samopouzdanje na viši nivo. A to znači da u intimnom susretu treba da se osećate kao svoj na svome.

Ona će možda hteti da je svučete. Ako ne umete iz prve da otkopčate bilo koju vrstu brushaltera, bolje je da joj kažete to ćeš morati sama ako nećeš da ga pokidam, nego da petljate. Uviđate razliku? Još je bolje ako umete da otkopčate ne gledajući. To govori da imate iskustva i vešte prste i obećava dobar provod.

seks sa samo jednim partnerom 2 Dizanje... samopouzdanja

Možda će hteti da budete malo grublji na tačno određen način. Ili da budete sasvim nežni, tamo gde ste naučili da budete odsečni i grubi.

I kad vam kaže kako tačno treba da je dodirujete i na koji način da budete grubi ili nežni, nemojte misliti da vas kritikuje.

Comments