Maženje, maženje, maženje…Nikad dosta! Uživaju i žene i muškarci, a kako to doprinosi poboljšanju našeg života, ispisali smo ovde. U prethodnom tekstu izlistali smo još neke stavke koje predlažemo da obavezno pročitate, a ovde izlistavamo dodatne!

#7 Sređuje krvni pritisak

Po rečima terapeuta koji se bave kontrolom stresa svojih pacijenata, hemijska reakcija koja se stvara tokom maženja može da pomogne u regulisanju krvnog pritiska, koji za uzvrat smanjuje i mogućnost srčanih bolesti, ali isto tako može da pomogne u smanjenju stresa i anksioznosti, što znači da osoba sa kojom se mazite doprinosi, pa, sređivanju vašeg zdravlja!

#6 Bolje šetanje

Ako se ujutru mazite nakon što ste spokojno i lepo spavali, mogli biste sami sebi da pomognete i počnete dan na divan način. Ovo vam daje šansu da isplanirate svoj dan i budete srećni i opušteni!

#5 Bolje spavanje

Nedavne studije su pokazale da maženje može da umanji nivo kortizola, hormona stresa, koji ume da bude uzročnik isprekidanog spavanja.

slika25 Dobre strane maženja (2. deo)

Uživanje u naručju svoje voljene osobe je svakako jedna od stvari u kojima uživaju oba pola!

#4 Vreme zbližavanja

Ovo je jedna od onih očiglednih stavki, ali maženje je zasigurno stavka koja doprinosi zbližavanju među partnerima. Stvara duboku emotivnu posvećenost i povezanost, čak i veću nego seks!

#3 Slavljenje Njegove intime

Drage dame, ako želite da ga uhvatite kada je ranjiv i vidite tu njegovu meku stranu, ovo je trenutak. Ni u jednom drugom trenutku neće biti toliko željan komunikacije i emocija kao tada. Upašće vam u zagrljaj pre nego što budete i svesne!

#2 Ne radi se uvek o seksu

Hm, znači, postali ste stručnjaci za maženje posle seksa? Super. Sada je impresionirajte maženjem i emotivnim zagrljajem kada ga najmanje očekuje.

#1 Oseća se sigurno

Postoje određene stvari koje žene vole. Na primer, da im muškrac otvori vrata, da im izvuče i privuče stolicu za večerom, i slično. Uživanje u naručju svoje voljene osobe je svakako jedna od stvari koje obožavaju i koje su pod obavezno. Zapavo, ovo je možda i najbitnija stvar!

I? Šta čekate? Brže na partiju maženja!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments