Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Dobre strane zabavljanja sa dominantnom devojkom

Dobre strane zabavljanja sa dominantnom devojkom

Jedan od najvećih stereotipa na planeti kaže da žene treba da su slabiji, submisivan pol u odnosu na muškarca. Današnjica je sa sobom donela jednakost polova i vrlo je lako naći dominantnu partnerku. Iako vam se možda čini da ovo nije najbolja kombinacija, navodimo nekoliko razloga zašto je dobro imati superiornu ženu pored sebe (da, dobro ste pročitali)!

Ljubomora

Ovo je faktor koji je mnoge veze doveo do raskida. Submisivna devojka će uvek biti sumnjičava i želeće da nađe načine da dopre do najsitnijih detalja vaše privatnosti i vaših dnevnih aktivnosti u pokušaju da zamaskira ljubomoru. Sa partnerkom koja je podjednako otvorena koliko ste i vi – ljubomora ne postoji. Ona je samouverena i zna da vas ima samo za sebe, ne pitajući se da li ste joj neverni. Poverenje bez konstantne kontrole i sumnje u vezi jedan je od najpozitivnijih aspekata zabavljanja sa dominantnom ženom.

slika114 Dobre strane zabavljanja sa dominantnom devojkom

Ona je samouverena i zna da vas ima samo za sebe i ne pita se da li ste joj neverni

Slobodno vreme

Vreme je novac – parola oko koje se vrti život u svetskim metropolama. Vaš okrutni šef će se postarati da na poslu ostanete što duže i radite što više, dok će porodica i prijatelji želeti svaki vaš slobodan trenutak za njih. Nalaženje vremena za održavanje varnice u vezi u tom slučaju postaje izuzetno teško. Učinite sebi uslugu i nađite partnerku koja je, ne samo razumna po pitanju ovakvog načina života, već ga verovatno i sama vodi.

Donošenje odluka

Dok poslušna i dobra devojka očekuje da sve odluke padnu na vaša pleća, dominantna devojka ne dozvoljava da išta utiče na njene. Ovo je ogromno olakšanje za muškarce koji su konstantno bombardovani pitanjima od strane svoje devojke. Dopustiti da žena sama donosi sve odluke koje se nje tiču možete samo ukoliko kraj sebe imate dominantnu žensku figuru.

Pored toga, ona od vas svakako neće tražiti odgovor na pitanje koje je noćna mora za sve muškarce: “Da li u ovome izgledam debelo?”.

Podela novca

Konačno ste, pored zlog šefa i brižne majke, našli vremena za sebe i svoju voljenu. Rešili ste da je izvedete na elegantnu i skupu večeru. A onda stigne račun. Doživite manji srčani udar svaki put kada pogledate cifru. U tom slučaju je dominantna partnerka kao Bogom dana, jer razume vaše “stanje” i sasvim joj je normalno da sa vama podeli račun – veoma pogodno rešenje, posebno uz ovakvu ekonomiju.

Konstruktivna kritika

U većini rasprava žene često osećaju kao da su njihove želje ignorisane. Dominantna partnerka će uvek moći da oseti razliku između prebacivanja i konstruktivne kritike. Ovo konverzaciju dovodi na viši nivo, jer oboje znate da “raspravom” želite da učinite stvari boljim, umesto da jedno drugom prebacujete.

slika54 Dobre strane zabavljanja sa dominantnom devojkom

Razume razliku između prebacivanja i razgovora

Sa tako mnogo prednosti, da li i dalje mislite da je imati dominantnu partnerku loša stvar? Mi svakako ne mislimo!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice