5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Dugo iščekivani dokumentarac “Marli” (Marley) o životu legende regea Boba Marlija (Bob Marley), britanskog reditelja i oskarovca Kevina Mekdonalda (Kevin Macdonald) u novembru će biti prikazan i u Beogradu!

Nakon publike Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu, uvid u neobičnan i tajanstven život muzičkog velikana Roberta Nesta Marlija, poznatijeg kao Bob Marli, imaće i gledaoci filmskog festivala “Slobodna zona” koji će se od 2. do 7. novembra održati u Dvorani Kuturnog centra Beograda i Domu omladine.

Slavni reditelj Kevin Mekdonald ovim impresivnim dokumentarcem podigao je spomenik čuvenom muzičaru, a u filmu koristi do sada neobjavljene arhivske snimke sa njegovih koncertnih nastupa, intervjue sa Marlijevim prijateljima, saradnicima i kolegama muzičarima, kao i članovima porodice. Posebno mesto u filmu zauzima i pokušaj atentata na poznatog muzičara, kao i njegovi poslednji dani u bolnici.

marley movie poster Dokumentarac Marli i u Beogradu

Dokumentarac o životu legende regea Boba Marlija

Bobu Marliju, sinu britanskog oficira i Jamajčanke, muzika je bila način za bekstvo iz bede, a danas je on za milione ljude širom sveta – mit, simbol mira, ljubavi i revolucije duha i njenog krika protiv zla i nepravde.

Muziku koju je Marli stvarao karakteriše posebna mistika i neponovljiva energija. Ovaj čarobnjak na gitari je proslavio rege muziku u svetu, a njegove pesme postale su klasika tog muzičkog žanra.

Editors choice