Žena će nositi veš koji se sviđa muškarcima u posebnim prilikama. U svim ostalim, nosiće veš koji se njoj sviđa, koji joj je prijatan i u kome se dobro oseća, a razlike u izboru su koliko u anatomiji, toliko i u stavu. Brushalter me ne čini ženom, ali govori o meni.

Dakle:

Nosim gaće do pupka jer sam MILF i volim da pokrijem ožiljak od carskog reza. Ili, jer sam toliko zimogrožljiva, da mi jajnike bolje greju bapske gaće, nego sjaj u njegovim očima. To ne znači da se neću pretvoriti u kurtizanu kad sam raspoložena (u toploj sobi), ali inače me baš briga što se on mršti na moj veš. Ionako ga vidi samo na trenutak i to obično kad ga oblačim. Neka se mršti. Ili neka kreira neku super seksi liniju gaća koje će mi pokrivati dupe do bubrega i biti pamučne i elastične i neće se uvlačiti u bulju i neće biti mnogo skupe.

Tange koje obavezno vire iznad plitkih farmerica poručuju da sam tinejdžerka. Zadovoljna u svom mladom telu, osećam se seksi, snažno i nesputano – koliko god da imam godina.

Lingerie says a lot about your personality Donji veš i personaliti

Svaka žena ima veš za pokazivanje i veš koji voli da nosi

Tange zaista retko vrlo lepo stoje, pa je ta fora sa virenjem bolja nego nošenje tangi na plaži. Muškarci će, međutim, pre svega obratiti pažnju na činjenicu da je dupe skoro golo, nego na njegovu pljosnatost ili po koju celulitnu rupicu. Uostalom, imamo ogledalo i umemo da ga koristimo i ako nosimo tange, to je zato što smo u njima baš to što jesmo.

Uvek crne, uvek sa čipkom, dublje ili pliće, ovakve gaćice znače da sam uvek svesna svoje seksualnosti, uvek spremna da je osetim i tačno znam šta hoću. I uživam u izazivanju, jednako kao i u prepuštanju. Moja osećanja su duboka, strast mi je vrela i nezaustavljiva i sa tim se osećam dobro i moćno. Prava sam žena.

Comments