Ako nikad niste, sad je trenutak. Ako propustite i ovu priliku, ko vam je kriv. Pravila su jednostavna. Sve isto kao i za svaki doček Nove godine. Prvo se pripremite.

80707423 x 891333b8 large Doseksajte Novu godinu (štikle uvis)

Ekskluzivna novogodišnja toaleta...

Depilacija

Ako do sada niste skroz, onda skroz, ako jeste, onda odnegujte frizuricu i ofarbajte je.

Kupovina

S tom razlikom što ćete obilaziti seksi šopove, a ne butike. Nabacite crvene svilene krpice, crne čipkaste, kombinujte sa onim što već imate – halteri su ulitmativni univerzalni apsolutni nenadjebivi hit svih vremena, odnosno svih starih i novih godina.

Štikle

Niste baš mnogo nosili one od letos, previsoke su i neudobne? Odlično. To ionako nisu štikle za đuskanje, nego za hodanje kroz snove. Uvis.

Hrana i piće

Sav novogodišnji repertoar pretovarivanja frižidera, špajza i šporeta vam je na raspolaganju. Ali nemojte pretovariti stomak. Mislim, možete, ali posle. I nemojte se napiti. Koktel dva, taman. Mislim, pre.

Muzika

Koju god volite. Ne postoji muzika za seks. Činjenica je da kad seks počne, više ne čujete nikakvu muziku. Ono što slušate pre, neka bude ono što svi volite. Khm. Oboje, mislim.

Dekoracija

Obavezna. Nije svaki dan Nova godina. Okitite prostoriju, jelku, sto, sobne biljke. Sveće, lampioni, treperave sijalice. Biće dovoljno svetlo i dovoljno osenčeno i svetlucavo. Namažite nešto šljokičasto na telo. Našminkajte bradavice. Nacrtajte srculence na guzi. Jeste malo nezgodno crtati po guzi, ali napravite pečat, snađite se.

Ili

Uopšte nemojte nositi odeću. Samo štikle. Mislim na vas, ne na njega. Mada… Servirajte lako predjelo jedno drugom na stomaku, ili… Zabranjeno je koristiti drugi pribor osim jezika.

Igračke

Pa, ako do sada niste, sad je prilika da se počastite novim iskustvom. Ako jeste, kupite neku novu igračku koju ćete zajedno isprobati. Ne mislim na medvediće i deda mraziće.

Tajming

Počnite jedno četrdesetak minuta pre ponoći. Masaža, striptiz, maženje… Častite se oralnim zadovoljstvom natenane. Neka predigra bude raskošna, obilna, svečana. Ne morate svršiti zajedno tačno u ponoć, ali cela zamisao je da u času kad otkuca kraj stare i početak nove godine, dok drugi bacaju petarde, otvaraju šampanjce i ljube na žurkama pijane neznance, vi radite nešto potpuno drugačije.

Posle možete da se obučete i izađete na ulicu, odete u komšiluk, na žurku. A ne morate. Možete i da napravite reprizu dočeka.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments