Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Kada doživite taj trenutak u životu da postignete dugo željeni cilj, nema te reči koja može opisati vašu sreću. Imate sećaj kao da možete osvojiti svet, a ono što će vas učiniti zadovoljnim i pomoći da ostanete na nivou je… nagrada.

Ovo treba da znaju i roditelji i da svojski nagrade svoju decu kada donesu peticu ili kada nauče nešto što im je stvaralo poteškoće. Kao kod male dece, tako se i kod velikih ljudi manifestuje zadovoljstvo. Radiš, mučiš se, a onda očekuješ nagradu.

Zato i postoje ciljevi i prioriteti u životu, zato se i borimo i u krajnjem slučaju, nadamo.

128 Dostignuća koja zaslužuju da budu nagrađena

Po principu: Radi pa nagradi, sebe!

Ovih 10 životnih ciljeva zahtevaju nagradu i da se slučajno nije desilo nekome da ne nagradi stvari koje slede, jer zaista zaslužuju priznanje u najmanju ruku.

– Čovek bez dugova je srećan čovek. Zato ne zaboravite da kažete “bravo” osobi koja je bila u dugovima, pa ih vratila, osobi koja je bila u problemima, pa uspešno izašla iz njih. Za to treba dosta energije i samo osoba koja vredi može se stoički izboriti sa mukama koje život donosi.

– Osobe koje se odreknu svog dela i pogodnosti radi dobiti porodice ili nekog drugog, zaslužile su pohvalu i veliku nagradu. Nema svako tu empatiju i lepu osobinu da misli i na druge.

– Postigli ste uspeh na poslu! To se ne dešava često. Ovo jeste odličan povod da častite sebe.

– Smršali ste… pa red je da se počastite omiljenom poslasticom.

– Naučili ste nešto novo: završili kurs stranog jezika ili ovladali novom veštinom? Zanat se danas zaista ceni, zato je red da nagradite sebe. I ovo se priznaje.

– Diplomirali ste! Nema većeg razloga za slavlje. Počastite i sebe i druge za sve pare.

– Sačuvati nešto je veliko umeće. Čuvali novac ili neku drugu vrednost, nebitno je, ali u današnjem svetu, teško je sačuvati bilo šta. Kada sačuvate dovoljnu količinu novca za putovanje ili haljinu o kojoj maštate, trk do agencije da rezervišete put ili omiljene radnje da isprobate krpice.

– Odvikli ste se od neke loše navike. Odvikavanje od alkohola ili pušenja je veoma teško. Pojedinci kojima ovo uspe zaslužili su tapšanje po ramenu.

– Imati unutrašnji mir i voleti sebe ne uspeva svakom. Ipak, posmatrajući sa druge strane ovo je najveća nagrada koju neko može priuštiti sebi. Radite na sebi i ujedno nagradite sebe. Dva u jednom: i posao i nagrada.

– Pozitivne promene su nešto što treba nagraditi. Da li je to neki lični napredak, vođenje zdravog načina života ili nešto treće, zavisi od osobe do osobe.

Editors choice