Verovatno ste kao i ostatak sveta bar malo opsednuti likom i delom Olivije Palermo. Kako i ne biti fan njenog stila, kada se čini da ona uvek zna da pronađe baš pravu meru, napravi kombinaciju kao niko drugi, istakne svoj seksipil tako elegantno i nikada vulgarno i nekako joj uvek uspe da izgleda trendi i kul. Pošto nismo te sreće da svi imamo to umeće da uvek izgledamo vrhunski, baš kao ona, jedino nam preostaje da krademo trikove od nje.

Međutim, Oliviju pored načina oblačenja valja kopirati kada je uređenje enterijera i dekoracija u pitanju. Zato pogledajte kako izgleda prostor koji je uređen po Olivijinom ukusu. Ne sumnjamo da ćete poželeti da se odmah uselite tamo!

Ipak, možete iskoristiti predstojeći vikend i preurediti svoj dom. Sve što vam je potrebno su originalni detalji i malo mašte.

Cvetni detalji će učiniti vaš dom veselijim i toplijim. Od vazni sa prirodnim cvećem, preko slika cveća, sve do cvetnog tepiha! Slobodno se igrajte miksujući šare i boje.

Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo 1 Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo

Okačite na svoj zid mnogo crno-belih fotografija, ili fotografija u kojima preovladavaju slične boje. Birajte ih u zavisnosti od svojih interesovanja -to mogu biti ilustracije, fotografije omiljenih gradova, porodice ili prijatelja.

Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo 4 Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo

Knjige često stoje zaboravljene po policama. Odaberite one koje trenutno čitate ili koji odražavaju vaša interesovanja, kao recimo knjige o modi, putovanjima i slično i stavite ih na stočić, tako da uvek budu pri ruci!

Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo 5 Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo

Osećaj topline i udobnosti, pored zabavnog tepiha, jastuka i zavesa možete postići i različitim mirisnim svećama koje ćete staviti svuda po stanu.

Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo Doterajte svoj dom uz savete Olivije Palermo

Lenka Gatić

Comments