Ove savete možete koristiti da vidite kako da se ponašate sa svojom simpatijom i uvidite kako je baš s tom osobom najbolje flertovati, a da pri tome ne delujete očajno. Pokušajte sa ovim savetima i obavezno nam javite kako je prošlo!

1. Nežni dodiri

Iskreno, ovo je jedan od saveta za flertovanje za koje se smatra da je najplodonosniji. Ako vam simpatija sedi bilo gde u blizini ili pokušavate da smuvate tipa za barom – samo mu dodirnite ruku, nogu (butinu), rame… Sklonite mu neku trunčicu sa košulje (koja naravno ni nije tamo, nego… pa…) ili mu malčice prođite kroz kosu. Ovo su sve načini na koje možete nežno da ga dodirnete, a da pri tome ne izgledate napadno.

2. Prepoznajte koje su vam zajedničke stvari/teme

Kada flertujete, bitno je da znate šta vam je zajedničko i do koje granice možete da idete. Ako on voli video igrice, koji tip igrica voli? Da li i vi volite te? Ovo je samo jedan primer stvari koje bi trebalo da vas interesuju i o kojima bi trebalo razgovarati!

3. Komplimenti

Ne znam da li ste znali da, kada muškarcu date kompliment – postižete mnogo više nego kada isti uputite ženi! Ako samo pomenete kako mu neke farmerke dobro stoje, ili ako pomenete kako mu kosa baš sjajno izgleda – to će mu napumpati ego i osećaće se posebno! Nemojte preterivati sa komplimentima, jer to ipak može biti malo napadno. Ali, kompliment-dva… i, na konju ste!

4. Ne budite previše sarkastični

slikaa1 Doziraj mu flert

Budite odmereni

Sarkazam kod devojke ume da bude presladak i veoma atraktivan, ali da li zaista želite da imate sarkastičan stav prema svemu? Izgledaćete očajno, nezadovoljno sobom i svetom oko sebe, a to će svakog tipa o’laditi! Najbolje rešenje je malo sarkazma uz dosta kvalitetnog humora! Isto, ne preterujte ni sa šalama ako ne želite da vas doživi kao komičara večeri!

5. Ne prekrštajte ruke

Čudno, zar ne? Obično prekrštanje ruku može potpuno da nas odbije. Dok flertujete, govor tela je veoma, veoma bitan! Ukoliko prekrstite ruke ispred grudi ili oko struka, možete delovati mnogo zatvoreno i kao da ne želite da se upuštate u dalji kontakt. Stoga, držite ruke uz telo i videćete kako će stvari super teći!

6. Mnogo (dugih) pogleda

Devojke u principu misle da što više spuštaju pogled i što stidljivije deluju da će bolje uticati na muškarca! Zabluda! I to kakva! Slobodno ga gledajte! Naravno, nemojte buljiti, nego mu malo dužim pogledom direktno u zenice pokažite koliko ste sigurne u sebe!

7. Razvucite osmeh

slika212 Doziraj mu flert

Osmeh otvara mnoga vrata

I konačno – osmehnite se! Ovo je jedan od najboljih načina da izgledate vrlo pristupačno i to će odmah privući muškarca! Takođe, ukoliko ste sa osmehom na licu, muškarac će znati da ste zainteresovane. Osmeh otvara mnoga vrata!

Flertovanje bez preterivanja ume da bude teško, ali je svakako izvodljivo! Nadamo se da su vam ovi saveti pomogli i javite nam kako je prošlo!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments