Posle nekog vremena opet sam nešto tražio na netu i naleteo na članak o deset stvari koje muškarci vole kod žena. Sa nekima sam se složio, sa nekima nisam, ali u svakom slučaju, poželeo sam da prokomentarišem sve to.

1.      Kada ga osvaja “preko stomaka”
Sve one priče o vezi između hrane i seksa imaju pomalo istine. Naročito kada žena, u kecelji, priprema razne đakonije, ili, jednostavno kuva nešto što on voli.

Čim sam ovo pročitao, setio sam se onog vica o 70 stvari koje žena treba da zna da bi se udala. Naravno, potrebno je da ume da kuva i 69. Sama činjenica da je čak i u vicu kuvanje naglašeno odvojeno, vredna je pažnje. Naime, ma koliko muškarci bili zreli i dalje su deca. Majka je ta koja ih od samog rođenja hrani, pa se oni tako vezuju za figuru žene hraniteljke, i samim tim nije ni čudo što su devojke koje umeju da kuvaju “na ceni“. A kada im njihova draga spremi nešto, sama ljubav prema njoj se povećava. Sa druge strane, ne treba zaboraviti ni kuhinjske fantazije. Dovoljno je samo se setiti scene iz Varljivog leta i čuvene Jagodinke Simonović. Da ne zaboravimo ni kuhinjski sto koji je jedno od mesta koje izaziva seksualne fantazije skoro kod svih.

2.      Kada se ženi vide ukrućene bradavice ispod bluze
To muškarce jednostavno izluđuje i odmah im pali maštu.

Amin. Nije da baš izluđuje, ali da pali maštu – pali. Pali i neke organe. Ali, sve zavisi od devojke. Ukoliko muškarac prepozna da je ona namerno obukla majicu koja je providna, ili ne nosi brus kako bi joj se bradavice oslikale, to će značiti da ona želi seks, i samo takvu ponudu će i dobiti. Pa sad, ko šta voli. Sa druge strane, ukoliko se njena namera ne prepozna, devojka može da očekuje mnogo raznoraznih udvarača. Tako da – play smart.

3.      Kada žena uzvrati pogled
Većina muškaraca odmeri svaku “suknju” koja prođe, ali kada mu ona uzvrati direktnim pogledom, to kod njega izaziva buru uzbuđenja.

Veze sa životom nema. Ne pali muškarca to što ga vi gledate. Niti će. Ono što ga privlači (privlači, a ne uzbuđuje) je činjenica što taj pogled znači da vam se on dopao na prvi pogled. Samim tim, on misli da su njegove šanse kod vas mnogo veće, pa će zbog toga lakše i brže prići, jer mu je vaš pogled “dao dozvolu“, i ubio njegove strahove. A ukoliko vas je odmerio, očigledno je da mu se dopada kako izgledate, još i ako ste mu vi uzvratile, očekujte da će uskoro biti pored vas.

Happy young couple having a rest on a beach Dr LoveMaker – 10 stvari koje muškarci vole kod žena

4.      Kada žena stavlja ruž na usne
Žene misle da muškarci vole nežne usne koje se sjaje zato što su namazane ružem ili sjajem. Oni, ustvari, vole da posmatraju ženu dok maže usne, glave nagnute malo unazad, poluzatvorenih očiju, i poluotvorenih usana – to je za muškarca jako seksi.

Objašnjenje ovog fenomena je više nego jednostavno. Da biste shvatile zašto ova radnja pali muškarce, samo pogledajte sebe u ogledalu kada to radite, i umesto karmina zamislite njegov “organ”. I sve će vam se kazati samo. Činjenica je da na nekom podsvesnom nivou mazanje usana ima duboko seksualno značenje, tako da je skoro svakom muškarcu izuzetno seksi kada vidi devojku koja to radi.

5.      Kada je lepa i bez šminke
Dajte svakoj ženi platinastu karticu i šest sati ispred ogledala i svaka će izgledati super. Ali, pravi test jeste kako ona izgleda kad nema na sebi farmerke poznate marke i kad je bez šminke, već na sebi ima iznošenu majicu i kosu sakupljenu u rep. Za jači pol, to je jako lep prizor.

Neverovatno je to koliko muškarci i žene imaju drugačije poglede na ovu situaciju. Kada se probudite ujutru, devojke obično lude i plaše se kako će on reagovati kada ih vidi onako raščupane, u nekoj staroj majici, bez šminke, sa podočnjacima, i da ne nabrajam dalje. Sa druge strane, sve to od čega devojke šize, muškarcima je jako privlačno. Verujte mi, koliko god da ste lepe sa šminkom, skockane, sređene, obučene u najbolje krpice ovog sveta, još ste mu lepše u trenutku kada nemate sve ovo gore nabrojano na sebi. Još ukoliko imate samopouzdanja i osećate se prijatno, opušteno i blisko sa njim bez šminke i fensi krpica, kupile ste ga u potpunosti.

Comments