Čovek se uči dok je živ, kažu naši stari. Tako i ja čitam razne tekstove, i pokušavam da vam približim magiju odnosa muškaraca i žena, i ubijem gluposti na kojima generacije odrastaju i zbog kojih prave gluposti. Tako naleteh na članak koji vam “otkriva“ pet stvari koje čine nekog dobrim ljubavnikom. Pa da ih prokomentarišemo.

OTVORENO VAS ODMERAVA

Osoba koja vas “svlači” pogledom definitivno je zainteresovana za vas i želi to da vam stavi do znanja. Što je više njegov pogled fokusiran na vas, to je on više zainteresovan. Svakako, ovo ne mora obavezno da znači da je u pitanju dobra osoba ili da je omiljen u društvu… Ali, u većini slučajeva, odličan je u krevetu.

Ako idemo ovom logikom, onda je svaki muškarac dobar u krevetu, jer ne postoji muškarac koji ne odmerava devojke. Neki to rade otvoreno, neki skrivenije, ali definitivno svaki odmerava. Ono što je ovde istaknuto je da to radi otvoreno i da “skida pogledom“. Zanimljiva stvar je da to najčešće rade predatori. To su oni momci koji ne vide dalje od vašeg polnog organa, i koji imaju za cilj samo da spavaju sa vama, i nakon toga ćao, zdravo, ne bih te više zadržav’o. Pa ako želite takvog, odgovorite na njegovu provokaciju. Ukoliko ne želite, klonite se tipova koji vas otvoreno i izazivački odmeravaju, ma koliko dobro izgledali i ma šta vam pričali. Oni su dobrog izgleda, pametni, iskusni, znaju šta i kada da kažu, odlično slušaju, i savršeno se prilagođavaju, brzi su i okretni. Jednom rečju, predatori.

DOBRO SE LJUBI

Kad kažemo “dobro se ljubi”, to ne podrazumeva da gura svoj jezik u vaša usta, niti da očekuje od vas da se sami pozabavite njime. Ova osoba se prevashodno ljubi usnama, a jezikom vas samo blago dodiruje.

seks2 Dr LoveMaker: 5 pouzdanih znakova da je dobar ljubavnik

Šta znači “dobro se ljubi“? Ono što je za mene dobro, ne mora da znači da je dobro za tebe, ili za njega, ili nju. Sa druge strane, nekima se više sviđa ljubljenje sa češćim korišćenjem jezika, nekima sa manje, ali, kako u proseku svi jedu sarmu, mislim da svi vole sve, samo u drugačijim situacijama. Tako da, opet dolazimo do toga da su svi muškarci dobri ljubavnici, jer se svi ljube. Nekada češće koristeći jezik, nekada češće koristeći usne. Možda se autoru/ki teksta više sviđa drugi način, ali definitivno ne treba generalizovati, jer, ma koliko to muškarci želeli, nisu svi savršeni ljubavnici.

Comments